(Poistunut julkaisusta)

Palveluasiantuntija
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Onko hyvä työyhteisö sinulle tärkeä asia? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan ryhmän kanssa? Tule Kelaan tekemään merkityksellistä työtä. Panostamme työhyvinvointiisi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ja kokeilla.

 

Haemme Keskiseen asiakaspalveluyksikköön Hämeenlinnan palvelupisteeseen palvelu-asiantuntijaa vakinaiseen työsuhteeseen 3.2.2020 alkaen. Työskentely tapahtuu pääosin Hämeenlinnan palvelupisteessä mutta tehtävät edellyttävät joustavaa työskentelyä myös Kanta-Hämeen muissa palvelupisteissä.

 

Viihdytkö työssä, jossa saat kohdata erilaisia ihmisiä? Voisit olla etsimämme henkilö! Työ-hösi kuuluu asiakkaiden elämäntilanteen mukainen palveluneuvonta välittömässä asia-kaspalvelussa ja puhelimessa. Neuvot ja ohjaat asiakkaita kaikissa Kela-asioissa

.

Sinulla on soveltuva vähintään ammatillinen koulutus sekä kokemusta vaativista asiakaspalvelutehtävistä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on aito halu tehdä asiakaspalvelutyötä. Työskentelyotteeltasi olet reipas, joustava ja yhteistyökykyinen ryhmätyöskentelijä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus-, viestintä- ja tietotekniset taidot. Sinulle on luonnollista toimia tavoitteellisesti, laadukkaasti ja tehokkaasti kiireisissäkin työtilanteissa. Palvelet asiakkaita sujuvasti suomeksi ja englanniksi, muun kielitaidon katsomme eduksi.

 

Työtehtävät vaativat perehdytystä, mutta sitä saat kokeneiden työkavereiden ohjauksessa. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn, ajanmukaiset työvälineet sekä ison talon edut.

 

Palveluasiantuntijan palkka on alkaen 2406 e/kk.

 

Kiinnostuitko?
 
Lisätietoja tehtävästä antaa hakuaikana palveluryhmän päällikkö Elina Rautio, puh. 040 716 8221.

 

Hae tehtävää 8.12.2019 mennessä. Liitä hakemukseesi ansioluettelo ja hakukirje. Onnis-tuneesti perille tulleesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.