(Poistunut julkaisusta)

Palveluasiantuntija
SUOMEN MESSUT OSUUSKUNTA

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Messu- ja kokouspalveluiden kysynnän kasvun tukemiseksi Palvelut-yksikössä on nyt avoinna monipuolinen tehtävä tapahtuma-alan ammattilaisten parissa. Haemme motivoitunutta palveluasiantuntijaa ammattilaistiimiimme vastaamaan tapahtumiemme toteutukseen liittyvistä palveluista Messukeskuksessa. Palveluasiantuntija hoitaa asiakkaidemme osastoratkaisuja sekä koordinoi tapahtumien teknistä toteutusta. Hän hoitaa tilauksia ja antaa neuvontaa asiakkaillemme ja sisäisesti myynnille. Lisäksi tehtäviin kuuluu tapahtumiemme tilan suunnittelua ja karttapäivityksiä. Palveluasiantuntija neuvoo ja informoi asiakkaitamme eri mahdollisuuksista käyttää grafiikkaa messuosastoilla ja tapahtumissa. Graafiset ratkaisut hoidetaan myös tuotantovalmiiksi tässä tiimissä.

Koulutamme tiimin tehtäviin. Sinulla on hyvät lähtökohdat, jos sinulla on

  • luontaista kiinnostusta näyttelyrakentamiseen ja näyttelytekniikkaan
  • kokemusta tapahtuma-alalta ja graafisen alan töistä
  • asiakaspalveluhenkeä, tavoitteellisuutta ja myyntihenkisyyttä
  • oppimiskykyä ja halua kehittyä
  • tarkkuutta ja tehokkuutta, sekä paineensietokykyä ajoittain tiukoissakin aikatauluissa
  • tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus esim. amk-tutkinto

Osaaminen seuraavista järjestelmistä on toivottavaa: InDesign, Illustrator, PhotoShop, AutoCad ja/tai Corel. CRM-järjestelmien (esim. Microsoft Dynamics) tuntemus on etu. Olet yhteistyökykyinen ja luonteeltasi iloinen ja innostava. Otat vastuun omasta työstäsi ja asiakaskokemuksen onnistumisesta. Toimit työssäsi sujuvasti myös englanniksi.

Jos tunnistat itsesi kuvauksesta, lähetä hakemuksesi jo tänään, viimeistään 25.11. mennessä oheisen linkin kautta https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?4929df01.