(Poistunut julkaisusta)

Palveluasiantuntija
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019

Onko hyvä työyhteisö sinulle tärkeä asia? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan tiimin kanssa? Tule Kelaan tekemään merkityksellistä työtä. Panostamme työhyvinvointiisi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ja kokeilla.

 

Haemme Keskiseen asiakaspalveluyksikköön Seinäjoen palvelupisteeseen palveluasiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen marraskuusta 2019 alkaen 30.4.2020 saakka. Työskentely tapahtuu pääosin Seinäjoen palvelupisteessä mutta tehtävät edellyttävät jous-tavaa työskentelyä myös Etelä-Pohjanmaan muissa palvelupisteissä.

 

Viihdytkö työssä, jossa saat kohdata erilaisia ihmisiä? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan tiimin kanssa? Voisit olla etsimämme henkilö! Työhösi kuuluu asiakkaiden elämäntilanteen mukainen palveluneuvonta välittömässä asiakaspalvelussa, etäpalveluna ja puhelimessa. Neuvot ja ohjaat asiakkaita kaikissa Kela-asioissa.

 

Sinulla on soveltuva vähintään ammatillinen koulutus sekä kokemusta vaativista asiakaspalvelutehtävistä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on aito halu tehdä asiakaspalvelutyötä. Työskentelyotteeltasi olet reipas, joustava ja yhteistyökykyinen tiimityöskentelijä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus-, viestintä- ja tietotekniset taidot. Sinulle on luonnollista toimia tavoitteellisesti, laadukkaasti ja tehokkaasti kiireisissäkin työtilanteissa. Palvelet asiakkaita sujuvasti suomeksi ja englanniksi, muun kielitaidon katsomme eduksi.

 

Työtehtävät vaativat perehdytystä, mutta sitä saat kokeneiden työkavereiden ohjauksessa. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn, ajanmukaiset työvälineet sekä ison talon edut.


Palveluasiantuntijan palkka on alkaen 2406 e/kk.

 

Kiinnostuitko?
 
Lisätietoja tehtävästä antaa hakuaikana palveluryhmän päällikkö Merja Ala-Ikkelä, puh. 0400 668 364.

Hae tehtävää 3.11.2019 mennessä. Liitä hakemukseesi ansioluettelo ja hakukirje. Onnis-tuneesti perille tulleesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.