(Poistunut julkaisusta)

Palveluasiantuntija
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Haemme Itäiseen asiakaspalveluksikköön  Jämsän  palvelupisteeseen palveluasiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.11.2019 - 31.12.2020.  Työskentely tapahtuu pääosin Jämsän palvelupisteessä, mutta tehtävät edellyttävät joustavaa työskentelyä myös ryhmän muissa palvelupisteissä.

 

Työskentelet välittömässä asiakaspalvelussa. Työhösi kuuluu asiakkaiden elämäntilanteen huomioiva palveluneuvonta palvelupisteessä ja puhelimitse. Neuvot ja ohjaat asiakkaita kaikissa Kela asioissa. 

Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on aito halu tehdä asiakaspalvelutyötä. Sinulla on tehtävään soveltuva ammattillinen koulutus tai korkeakoulututkinto sekä kokemusta vaativista asiakaspalvelutehtävistä. Olet työskentelytavoiltasi positiivinen, reipas, joustava ja yhteistyö- ja uudistumiskykyinen. Sinulle on luonnollista toimia itseäsi johtaen tavoitteellisesti, laadukkaasti ja tehokkaasti kiireisissäkin työtilanteissa. Sinulla on hyvät vuorovaikutus, viestintä ja tietotekniset taidot. Pystyt palvelemaan asiakkaita niin suomeksi kuin englanniksikin. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

 

Tehtävän palkka on 2326 e/kk..

 

Lisätietoja antaa ryhmäpäällikkö Minna Tapanila,  puh. 040 157 7819. 

 

Hae tehtävää 21.10.2019 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelo ja hakukirje. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.