(Poistunut julkaisusta)

Palveluasiantuntija
Certego Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

CERTEGO on ASSA ABLOYn omistama, Suomen suurin ja Pohjoismaiden johtava lukitus- ja turvallisuusratkaisuja tarjoava yritys. Toteutamme ammattitaidolla asiakkaan liiketoimintaan integroituvia turvallisuusratkaisuja ja varmistamme, että ratkaisumme toimivat luotettavasti ja katkoksitta, aina ja kaikkialla. Siksi etsimme palvelukseemme alan huippuosaajia monipuolisiin lukitus- ja turvallisuusalan tehtäviin. CERTEGOlla on 90 toimipaikkaa Pohjoismaissa, yli 1200 työntekijää ja liikevaihto yli 200 milj.€. Lue lisää www.certego.fi

 

Etsimme palveluasiantuntijaa Jyväskylään!

 

Vastaat avainhallintayksikössä avaintilausten käsittelystä. Palvelet ulkoisia ja sisäisiä asiakkaita ja varmistat osaltasi korkealaatuisen palveluntuotannon. Tehtäviisi kuuluu muun muassa avainten noudot ja palautukset, sähköisten avainten ja tunnisteiden ohjelmointi eri järjestelmiin, asiakaspalvelu, kulunvalvonnan pääkäyttötehtävät, lukitussuunnittelu sekä avaintilaukset.

 

Jotta menestyt tehtävässä, tulee sinulla olla:

  • täsmällisyyttä ja tarkkuutta
  • hyvät IT-taidot ja valmius oppia nopeasti uusia ohjelmistoja ja järjestelmiä
  • erinomaiset asiakaspalvelutaidot
  • hyvä paineensietokyky

Eduksesi katsomme:

  • aikaisemman kokemuksen avainhallinnasta ja/tai kulunvalvonnan tehtävistä
  • englanninkielen taidon

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Reijo Rapo, puh. +358405921907


Tarjoamme sinulle haastavan, itsenäisen ja mielenkiintoisen työtehtävän vauhdilla kehittyvässä yrityksessä ja mukavassa tiimissä, joka tukee sekä auttaa sinua kehittymään. Pääset kehittämään aidosti omaa ammattiosaamistasi yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa. Hae joukkoomme!

 

Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä, joten haastattelut aloitetaan jo hakuprosessin aikana.

 

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 31.10.2019 mennessä otsikolla ”Palveluasiantuntija JKL” osoitteeseen rekrytointi@certego.fi.