(Poistunut julkaisusta)

Palveluasiantuntija
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2019

Kela vastaa Suomessa asuvien perusturvasta eri elämäntilanteissa. Kela on monien mahdollisuuksien työpaikka, jossa työskentelee noin 7 500 ammattilaista. Palvelemme ympäri maata palvelupisteissä, puhelimitse ja verkossa. Kela on savuton työpaikka.

Haemme Pohjanmaan palveluryhmään palveluasiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.9.2019 - 31.5.2020.

Pohjanmaan palveluryhmän vastuulle kuuluvat Pietarsaaren, Vaasan, Närpiön ja Kristiinankaupungin palvelupisteet. Tehtävän pääsijainen toimipaikka on Pietarsaaren palvelupiste (Kanavapuistikko 1).

Viihdytkö työssä, jossa saat kohdata erilaisia ihmisiä? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan tiimin kanssa? Voisit olla etsimämme henkilö! Työhösi kuuluu asiakkaiden elämäntilanteen mukainen palveluneuvonta välittömässä asiakaspalvelussa. Neuvot ja ohjaat asiakkaita kaikissa Kela-asioissa.

Sinulla on soveltuva vähintään ammatillinen koulutus sekä kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on aito halu tehdä asiakaspalvelutyötä. Työskentelyotteeltasi olet reipas, joustava ja yhteistyökykyinen tiimityöskentelijä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus-, viestintä- ja tietotekniset taidot. Sinulle on luonnollista toimia tavoitteellisesti, laadukkaasti ja tehokkaasti kiireisissäkin työtilanteissa. Palvelet asiakkaita sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, muun kielitaidon katsomme eduksi.

Työtehtävät vaativat perehdytystä, mutta sitä saat kokeneiden työkavereiden ohjauksessa. Edellytämme valituksi tulleelta hakijalta mahdollisuutta suorittaa perehdytys osittain Vaasan palvelupisteessä. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn, ajanmukaiset työvälineet sekä ison talon edut. Tehtävän palkka on 2326 e/kk.

 Lisätietoja tehtävästä antaa hakuaikana palveluryhmän päällikkö Eveliina Kallio, puh. 040 724 6835.

Hae tehtävää 22.8.2019 mennessä. Liitä hakemukseesi ansioluettelo ja hakukirje. Onnistuneesti perille tulleesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.