(Poistunut julkaisusta)

Palveluasiantuntija
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2019

Haemme Keskiseen asiakaspalveluyksikköön Hämeenlinnan palvelupisteeseen palveluasiantuntijaa asiakaspalvelutehtäviin määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.9.2019 - 31.1.2020. Työskentely tapahtuu pääosin Hämeenlinnan palvelupisteessä, mutta tehtävät edellyttävät joustavaa työskentelyä myös yksikön muissa palvelupisteissä.

Työskentelet välittömässä asiakaspalvelussa. Työhösi kuuluu asiakkaiden elämäntilanteen huomioiva palveluneuvonta palvelupisteessä ja puhelimitse. Neuvot ja ohjaat asiakkaita kaikissa Kela-asioissa.

Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on aito halu tehdä asiakaspalvelutyötä. Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus tai korkeakoulututkinto sekä kokemusta vaativista asiakaspalvelutehtävistä. Olet valmis kohtaamaan eri elämäntilanteissa olevia asiakkaita ja haluat aidosti auttaa ja palvella haastavammissakin tilanteissa.

Olet työotteeltasi reipas, palveluhenkinen, joustava, yhteistyö- ja uudistumiskykyinen tiimityöskentelijä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus-, viestintä- ja tietotekniset taidot. Sinulle on luonnollista toimia itseäsi johtaen tavoitteellisesti, laadukkaasti ja tehokkaasti kiireisissäkin työtilanteissa. Pystyt palvelemaan asiakkaita niin suomeksi kuin englanniksikin ja sinulla on hyvä suomen kielen kirjallinen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Meillä sinut perehdytetään tehtäviisi ja sinulla on osaavan työyhteisön tuki. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn, ajanmukaiset työvälineet, avoimen ja kehittyvän työyhteisön sekä ison talon edut.

Palveluasiantuntijan palkka on alkaen 2406 e/kk.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Elina Rautio 13.8. klo 10-11 ja 14.8. klo 10-11, p. 040 716 8221.

Hae tehtävää 18.8.2019 mennessä. Liitä hakemukseesi ansioluettelo ja hakukirje. Onnistuneesti perille tulleesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.