(Poistunut julkaisusta)

Palveluasiantuntija
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Kela vastaa Suomessa asuvien perusturvasta eri elämäntilanteissa. Kela on monien mahdollisuuksien työpaikka, jossa työskentelee noin 7 500 ammattilaista. Palvelemme ympäri maata palvelupisteissä, puhelimitse ja verkossa. Kela on savuton työpaikka.

 Vuorotteluvapaasijainen, Tampere

Haemme Keskiseen asiakaspalveluyksikköön Tampereen palvelupisteeseen palveluasiantuntijaa asiakaspalvelutehtäviin.

Tehtävä on vuorotteluvapaasijaisuus ajalle 1.8.2019 - 27.1.2020. Vuorotteluvapaan sijaisuuteen valittavan henkilön tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaisen ehdot, jotka voit selvittää TE -toimistosta. Tampereen palvelupisteessä työskentelyn lisäksi tehtävä edellyttää tarvittaessa joustavaa työskentelyä myös yksikön muissa palvelupisteissä.

Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus tai korkeakoulututkinto sekä kokemusta vaativista asiakaspalvelutehtävistä. Olet valmis kohtaamaan eri elämäntilanteissa olevia asiakkaita ja haluat aidosti auttaa ja palvella haastavammissakin tilanteissa.

Olet työotteeltasi reipas, palveluhenkinen, joustava, yhteistyö- ja uudistumiskykyinen tiimityöskentelijä.  Sinulla on hyvät vuorovaikutus-, viestintä- ja tietotekniset taidot. Sinulle on luonnollista toimia itseäsi johtaen tavoitteellisesti, laadukkaasti ja tehokkaasti kiireisissäkin työtilanteissa.

Pystyt palvelemaan asiakkaita niin suomeksi kuin englanniksikin ja sinulla on hyvä suomen kielen kirjallinen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Meillä sinut perehdytetään tehtäviisi ja sinulla on osaavan työyhteisön tuki. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn, ajanmukaiset työvälineet, avoimen ja kehittyvän työyhteisön sekä ison talon edut. Palveluasiantuntijan palkka on alkaen 2406 e/kk.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Susanne Heikkonen ti 28.5.2019 klo 12-13 ja pe 31.5.2019 klo 12-13, p. 050 551 6867.

Hae tehtävää 9.6.2019 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelo ja hakukirje. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.