(Poistunut julkaisusta)

Palveluasiantuntija
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Haemme Eteläiseen asiakaspalveluyksikköön Kouvola palveluasiantuntijaa vakinaiseen työsuhteeseen. Työskentelet tarvittaessa myös Kotkan ja Haminan palvelupisteissä.

Viihdytkö työssä, jossa saat kohdata erilaisia ihmisiä? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan tiimin kanssa? Voisit olla etsimämme henkilö! Työskentelet välittömässä asiakaspalvelussa. Työhösi kuuluu asiakkaiden elämäntilanteen mukainen palveluneuvonta palvelupisteessä ja puhelimitse suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Neuvot ja ohjaat asiakkaita kaikissa Kela-asioissa.

Sinulla on alalle soveltuva ammatillinen koulutus tai korkeakoulututkinto, sekä kokemusta vaativista asiakaspalvelutehtävistä. Sinulla on myös aito halu tehdä asiakaspalvelutyötä. Työskentelyotteeltasi olet reipas, joustava ja yhteistyökykyinen tiimityöskentelijä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus-, viestintä- ja tietotekniset taidot. Sinulle on luonnollista toimia tavoitteellisesti, laadukkaasti ja tehokkaasti kiireisissäkin työtilanteissa.

Palvelet asiakkaita sujuvasti myös englannin kielellä.

Työtehtävät vaativat perehdytystä, mutta sitä saat kokeneiden työkavereiden ohjauksessa. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn, ajanmukaiset työvälineet sekä ison talon edut. Tehtävän palkka on 2 299 e/kk.

Jos koet, että hyvä asiakaspalvelu on kiinni oikeasta asenteesta ja halusta ratkaista ihmisten ongelmia, tule meille töihin!

Lisätietoja antaa Kymenlaakson palveluryhmän päällikkö Mari Harju, p. 040 552 0390 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi(at)kela.fi.

  • viimeinen hakupäivä 24.3.2019
  • viitekoodi U0319-225

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.