(Poistunut julkaisusta)

Palveluasiantuntija
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Haemme Eteläiseen asiakaspalveluyksikköön Järvenpäähän palveluasiantuntijaa 30.9.2019 saakka kestävään määräaikaiseen tehtävään. Työskentelet tarvittaessa sekä Keravan palvelupisteessä että alueen muissa palvelupisteissä.

Työskentelet välittömässä asiakaspalvelussa. Työhösi kuuluu asiakkaiden elämäntilanteen mukainen palveluneuvonta palvelupisteessä ja puhelimitse suomeksi ja englanniksi. Neuvot ja ohjaat asiakkaita kaikissa Kela-asioissa.

Sinulla on alalle soveltuva ammatillinen koulutus tai korkeakoulututkinto, sekä kokemusta vaativista asiakaspalvelutehtävistä. Sinulla on myös aito halu tehdä asiakaspalvelutyötä. Työskentelyotteeltasi olet reipas, joustava ja yhteistyökykyinen tiimityöskentelijä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus-, viestintä- ja tietotekniset taidot. Sinulle on luonnollista toimia tavoitteellisesti, laadukkaasti ja tehokkaasti kiireisissäkin työtilanteissa. Suomen ja englannin kielen taitosi on sujuva, muun kielitaidon katsomme eduksi.

Työtehtävät vaativat perehdytystä, mutta sitä saat kokeneiden työkavereiden ohjauksessa. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn, ajanmukaiset työvälineet sekä ison talon edut. Tehtävän palkka alkaen 2 248 e/kk.

Lisätietoja antaa palveluryhmän päällikkö Jaana Himilä, p. 040 159 4331.

  • viimeinen hakupäivä 25.3.2019
  • viitekoodi U0319-222

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.