(Poistunut julkaisusta)

Palveluasiantuntija
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Haemme Pohjoiseen asiakaspalveluyksikköön Nivala-Haapajärvi alueelle palveluasiantuntijaa ajalle 1.4. - 30.9.2019. Valittava henkilö tulee työskentelemään molemmissa palvelupisteissä viikoittain ja tarvittaessa myös palveluryhmän alueen muissa palvelupisteissä (Oulainen, Pyhäjärvi, Ylivieska, Haapavesi) eli auto on oltava käytettävissä.

Työskentelet välittömässä asiakaspalvelussa. Työhösi kuuluu asiakkaiden elämäntilanteen huomioiva palveluneuvonta palvelupisteessä, puhelimitse ja verkossa. Neuvot ja ohjaat asiakkaita kaikissa Kela-asioissa.

Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen tai korkeakoulututkinto sekä kokemusta vaativista asiakaspalvelutehtävistä. Olet valmis kohtaamaan eri elämäntilanteissa olevia asiakkaita ja haluat aidosti palvella ja auttaa haastavammissakin tilanteissa. Olet työotteeltasi yhteistyökykyinen, joustava ja reipas. Sinulla on hyvät vuorovaikutus-, viestintä- ja tietotekniset taidot. Lisäksi sinulla on tavoitteellinen työote ja ongelmanratkaisukykyä sekä itesohjautuvuutta. Pystyt palvelemaan asiakkaita niin suomeksi kuin englanniksi muun kielitaidon katsomme eduksi.

Meillä sinut perehdytetään tehtäviisi ja sinulla on osaavan työyhteisön tuki. Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja vastuullisen työn.

Lisätietoja antaa ryhmäpäällikkö Marja-Leena Forsell, p. 050 550 8698 ja suunnittelija Outi Hyrkäs, p. 040 486 7490.

  • viimeinen hakupäivä 25.3.2019
  • viitekoodi U0319-217

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.