(Poistunut julkaisusta)

Palveluasiantuntija
Tietokeskus Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Palveluasiantuntija

Tietokeskuksen missiona ja tavoitteena on tuoda tietotekniikalla iloa ja menestystä asiakkaidemme työhön ja asiakastyytyväisyytemme onkin huippuluokkaa. Meitä on maanlaajuisesti jo yli 300 ja liiketoimintamme kasvaessa voimakkaasti etsimme joukkoomme energistä ja aikaansaavaa palveluasiantuntijaa.

Palvelunhallinnan tiimi vastaa asiakkaidemme operatiivisesta yhteistyöstä ja koostuu palvelupäälliköistä ja -asiantuntijoista. Haemme nyt tiimin vahvistukseksi aikaansaavaa tehopakkausta, joka työskentelee tavoitteellisesti omia ja tiimin tavoitteita kohti. Olet optimistinen ja ratkaisukeskeinen positiivinen tiimipelaaja, joka ei hätkähdä ajoittaista vauhtia.

Työtehtäviisi kuuluu pienempien B-2-B-asiakkaidemme päivittäinen hallinnointi, mm. laskutus, raportointi sekä asiakastyytyväisyys. Asiakkuuksien kehittäminen asiakasluokan mukaisesti kuuluu myös vastuualueellesi. 

Koulutustaustaltasi voit olla esimerkiksi vastavalmistunut tradenomi, joka haluaa kehittyä ammatillisesti kasvavassa it-talossa tai sinulla voi olla työkokemuksen kautta hankittua osaamista vastaavista tehtävistä asiakasrajapinnassa. Tärkeintä on oikea asenne ja halu tarjota asiakkaillemme laadukasta palvelua. Viihdyt matalassa organisaatiossa, jossa uutta kehitetään jatkuvasti.  

 

Odotamme sinulta:

  • Kehityshalua ja -myönteisyyttä – niin oman työroolisi ja osaamisesi kuin asiakkuuksienkin suhteen
  • Kokemusta asiakkaiden kanssa toimimisesta ja asiakaspalvelusta
  • Näppäryyttä erilaisten järjestelmien käyttämiseen päivittäisessä työssä ja kykyä omaksua uusia toimintatapoja nopeasti
  • Erinomaista ongelmanratkaisukykyä ja oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn kuitenkin esimiehen ja tiimin tuella    
  • Aiempi kokemus IT-palveluista, asiakaspalvelun prosesseista ja laskutuksesta katsotaan eduksi
  • Natiivitasoista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyvää englannin kielen taitoa 
     

Toimipisteesi sijaitsee Turussa, mutta meillä on käytössä joustavat etätyökäytännöt. Tieto-keskus-kollegoita sinulla on lisäksi mm. Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Porissa. 

Lähetä hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.3. liitteineen rekrytointi-portaalin kautta osoitteessa: ura.tietokeskus.fi

Liitäthän hakemukseesi myös palkkatoiveesi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Krista Mäki, puh. 040-529 8573, parhaiten tavoitettavissa 12.3. klo 13.30-15.