Palveluasiantuntija
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2019

Haemme Keskiseen asiakaspalveluyksikköön Kauhajoen palvelupisteeseen palveluasiantuntijaa vakinaiseen työsuhteeseen. Tehtävät edellyttävät lisäksi joustavaa työskentelyä myös Etelä-Pohjanmaan muissa palvelupisteissä.

Työskentelet välittömässä asiakaspalvelussa. Työhösi kuuluu palveluopastus sekä asiakkaiden elämäntilanteen huomioiva palveluneuvonta palvelupisteessä ja puhelimitse. Neuvot ja ohjaat asiakkaita kaikissa Kela-asioissa.

Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on aito halu tehdä asiakaspalvelutyötä.

Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus tai korkeakoulututkinto sekä kokemusta vaativista asiakaspalvelutehtävistä. Olet valmis kohtaamaan eri elämäntilanteissa olevia asiakkaita ja haluat aidosti auttaa ja palvella haastavammissakin tilanteissa.

Olet työotteeltasi reipas, palveluhenkinen, joustava, yhteistyö- ja uudistumiskykyinen tiimityöskentelijä.  Sinulla on hyvät vuorovaikutus-, viestintä- ja tietotekniset taidot. Sinulle on luonnollista toimia itseäsi johtaen tavoitteellisesti, laadukkaasti ja tehokkaasti kiireisissäkin työtilanteissa.

Pystyt palvelemaan asiakkaita niin suomeksi kuin englanniksikin ja sinulla on hyvä suomen kielen kirjallinen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Meillä sinut perehdytetään tehtäviisi ja sinulla on osaavan työyhteisön tuki. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn, ajanmukaiset työvälineet, avoimen ja kehittyvän työyhteisön sekä ison talon edut.

Palveluasiantuntijan palkka on alkaen 2406 e/kk.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Merja Ala-Ikkelä, p. 040 0668 364.

  • viimeinen hakupäivä 20.2.2019
  • viitekoodi U0119-056

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1224755
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kauhajoki