(Poistunut julkaisusta)

Palveluasiantuntija
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2019

Viihdytkö työssä, jossa saat kohdata erilaisia ihmisiä? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan tiimin kanssa?

Haemme innokkaita ja aktiivisia palveluneuvojia pääkaupunkiseudun asiakaspalveluyksikköön eri palvelupisteisiin 6-12kk pituisiin määräaikaisiin tehtäviin.

Työskentelet välittömässä asiakaspalvelussa. Työhösi kuuluu palveluopastus sekä asiakkaiden elämäntilanteen huomioiva palveluneuvonta palvelupisteissä ja puhelimitse. Neuvot ja ohjaat asiakkaita kaikissa Kela-asioissa.

Sinulla on soveltuva koulutus sekä kokemusta vaativista asiakaspalvelutehtävistä. Sytyt asiakaslähtöisestä toiminnasta ja näet sen osana erinomaista asiakaskokemusta. Toimit joustavasti työyhteisössä ja viihdyt vauhdikkaassa ja jatkuvasti kehittyvässä työympäristössä. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, hyvä tilannetaju ja viihdyt vaihtelevissa tilanteissa. Kuuntelet aktiivisesti asiakkaita, osaat kohdata asiakkaat yksilöinä, tarjoat tarpeisiin ja tilanteisiin ratkaisuja ja näin omalla toiminnallasi edistät asiakastyytyväisyyttä. Pystyt palvelemaan asiakkaita suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen ja muun kielitaidon katsomme eduksi. Erityisesti muissa kielissä arvostamme arabian, kurdin, somalin tai venäjän kielen taitoa.

Työtehtävät vaativat perehdytystä, mutta sitä saat kokeneiden työkavereiden ohjauksessa – olet siis hyvissä käsissä. Kelassa on tutkitusti mukava työilmapiiri ja sinulla on osaavan työyhteisön tuki. Jotta nälkä ei yllätä työpäivän aikana, tarjoamme sinulle lounaan. Lisäksi saat muita arvostettuja etuja. Tehtävän palkka on alkaen 2 350 e/kk.

Jos koet, että hyvä asiakaspalvelu on kiinni oikeasta asenteesta ja halusta ratkaista ihmisten ongelmia, tule meille töihin! Käymme haastatteluita ja teemme palkkauksia jo hakuajan aikana, joten laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian.

Lisätietoja antavat ryhmäpäälliköt Maaru Launiemi-Mattila (ma 28.1. klo 14-16 ja to 31.1. klo 13-15), p. 050 349 4006 sekä Sari Pitkonen (ma 4.2. ja ke 6.2. klo 12-14), p. 040 508 6658.

  • viimeinen hakupäivä 17.3.2019
  • viitekoodi U0119-055

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.