(Poistunut julkaisusta)

Palveluasiantuntija
Kirkkohallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

Haemme
PALVELUASIANTUNTIJAA

Kirkkohallitukseen vakinaiseen työsuhteeseen, toimipisteenä Kirkon palvelukeskuksen Oulun toimipaikka.

Palveluasiantuntijan päätehtäviin kuuluu työskentely Kirkon palvelukeskuksen asiakaspalvelussa. Palveluasiantuntijana toimit asiakasrajapinnassa ja ratkaiset asiakkailta tulleita palvelupyyntöjä, neuvot ja opastat asiakkaita palvelukeskuksen järjestelmiin liittyvissä kysymyksissä sekä ylläpidät järjestelmän perustietoja. Kuulut kehitys ja tuotannon tukitiimiin ja osallistut myös prosessien ja järjestelmien kehittämiseen tunnistamalla kehittämistarpeita. Olet kaksikielinen ja pystyt toimimaan asiakasrajapinnassa sekä suomen että ruotsin kielellä.

Odotamme, että sinulla on jo aiempaa kokemusta ja näyttöjä joistakin seuraavista tuotantoprosessikokonaisuudesta; kirjanpito, palkat ja palvelusuhderekisteri tai osto/myynti/maksuliikenne/matka- ja kululaskut. Pystyt nopeasti omaksumaan uusia asioita ja oppimaan uusia järjestelmiä. Omaat hyvät vuorovaikutus sekä tietotekniset taidot. Olet palveluhenkinen, reipas, yhteistyötaitoinen ja joustava tiimityöntekijä. Pystyt tehokkaaseen ja tavoitteelliseen työskentelyyn muuttuvissa ja kiireisissäkin työtilanteissa.

Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa ammatillista koulutusta tai tutkintoa sekä tehtävien hoidossa tarvittavaa osaamista ja pätevyyttä sekä sujuvaa suomen ja ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Eduksi katsotaan:
- asiakaspalvelukokemus
- järjestelmäkokemus SAP- tai Populus -järjestelmistä
- seurakuntatyökokemus

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävän palkkaus määräytyy Kirkon yleisen virka- ja työehtosopi-muksen vaativuusryhmän 502 mukaan (kokonaispalkkaus 2 322,53 - 2 670,91 e/kk), minkä lisäksi maksetaan vuosisidonnaista palkanosaa, joka perustuu valitun henkilön työkokemukseen. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Kirkkohallitukselle osoitetut hakemukset liitteineen tulee toimittaa sähköisen rekrytointipalvelun kautta osoitteeseen sakasti.fi - pikalinkit - Kirkon avoimet työpaikat viimeistään keskiviikkona 23.1.2019 klo 15 mennessä.

Tiedusteluihin vastaa Kirkon palvelukeskuksen asiakaspalvelupäällikkö Anne Saloniemi, anne.saloniemi(at)evl.fi tai puh. 050 440 9044, ma 14.1. klo 9 - 11, ti 15.1 klo 9 - 11, ke 16.1. klo 9 - 11 tai to 17.1. klo 15 - 17.