(Poistunut julkaisusta)

Palveluasiantuntija
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Haemme Keskiseen asiakaspalveluyksikköön Lapuan palvelupisteeseen palveluasiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 10.12.2018 - 31.8.2019. Työskentely tapahtuu pääosin Lapuan palvelupisteessä mutta tehtävät edellyttävät joustavaa työskentelyä myös Etelä-Pohjanmaan muissa palvelupisteissä.

Työskentelet välittömässä asiakaspalvelussa. Työhösi kuuluu asiakkaiden elämäntilanteen huomioiva palveluneuvonta eri kanavissa. Neuvot ja ohjaat asiakkaita kaikissa Kela-asioissa.

Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on aito halu tehdä asiakaspalvelutyötä.

Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus tai korkeakoulututkinto sekä kokemusta vaativista asiakaspalvelutehtävistä. Olet valmis kohtaamaan eri elämäntilanteissa olevia asiakkaita ja haluat aidosti auttaa ja palvella haastavammissakin tilanteissa.

Olet työotteeltasi reipas, palveluhenkinen, joustava ja yhteistyökykyinen tiimityöskentelijä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus-, viestintä- ja tietotekniset taidot. Sinulle on luonnollista toimia tavoitteellisesti, laadukkaasti ja tehokkaasti kiireisissäkin työtilanteissa. Pystyt palvelemaan asiakkaita niin suomeksi kuin englanniksikin ja sinulla on hyvä suomen kielen kirjallinen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Meillä sinut perehdytetään tehtäviisi ja sinulla on osaavan työyhteisön tuki. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn, ajanmukaiset työvälineet, avoimen ja kehittyvän työyhteisön sekä ison talon edut.

Palveluasiantuntijan palkka on alkaen 2379 e/kk.

Lisätietoja tehtävästä antaa ma 19.11. 2018 klo 9-10 ja ti 20.11.2018 klo 15-16 palveluryhmän päällikkö Merja Ala-Ikkelä, p. 040 0668 364.

  • viimeinen hakupäivä 20.11.2018
  • viitekoodi U1118-646

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.