(Poistunut julkaisusta)

Palveluasiantuntija
Poolia Suomi Oy / TVR

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

TVR

Työttömyysvakuutusrahaston (TVR) päätehtävä on ansiosidonnaisen työttömyysturvan rahoittaminen. Olemme asiantunteva työttömyysturvajärjestelmän toimija ja tärkeä osa suomalaista sosiaaliturvajärjestelmää. Toimintaympäristömme on muuttumassa 1.1.2019 käyttöön tulevan kansallisen tulorekisterin ja digitalisaatiokehityksen myötä. Asiakaskokemuksen parantaminen, asiakkaan hallinnollisen taakan keventäminen, toimintamme tehostaminen ja TVR:n henkilöstön kokonaistyytyväisyyden parantaminen ovat keskeiset kehityskohteemme.

Esittely

Haemme 31.5.2019 asti kestävään projektiin useampaa Palveluasiantuntijaa TVR:n toimitiloihin Helsingin ydinkeskustaan.

Työ alkaa marraskuun alussa.

Työtehtävät

Palveluasiantuntijan tehtävät painottuvat erityisesti vuoden vaihteessa käyttöön otettavan tulorekisterin myötä asiakasneuvontaan, mutta saattavat sisältää myös lomakkeiden skannausta ja digitointia sekä muita asiakaspalvelu- ja käsittelytehtäviä. Asiakaskohtaamisia hoidetaan pääasiassa puhelimitse ja sähköpostitse. Vuosittain TVR:llä on asiakaskohtaamisia noin 100 000 kappaletta ja TVR:n palveluita käyttää noin 200 000 asiakasta.

Tehtävässä onnistumista mitataan tehokkuuden, ongelmanratkaisukyvyn, laadun ja tuloksellisuuden perusteella.

Edellytykset

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:
- työkokemusta asiakaspalvelusta, vakuutuskäsittelystä tai vastaavista tehtävistä
- hyviä it-taitoja ja kykyä omaksua uusia työtehtäviä ja työkaluja nopeasti
- tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi tradenomin tai merkonomin tutkinto
- sujuvaa suomen kielen taitoa

Lisäksi arvostamme:
- hyvää kielitaitoa (ruotsi, englanti)
- hyviä viestintätaitoja ja asiakaslähtöistä toimintatapaa
- hyviä yhteistyötaitoja, ratkaisuhakuisuutta ja päätöksentekokykyä

Lisätiedot

Haethan pikaisesti - käsittelemme hakemukset saapumisjärjestyksessä.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste