(Poistunut julkaisusta)

Palveluasiantuntija, viihdekumppaneiden palvelut / Lippupiste Oy, Tampere
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019


Vain tapahtumassa, paikan päällä, voi tuntea henkilökohtaisen vuorovaikutuksen artistin, joukkueen ja yleisön kanssa. Se tunne ei välity ruudun läpi. Lippupiste Oy markkinoi ja myy ikimuistoisia hetkiä tuhansiin kulttuuri-, viihde- ja urheilutapahtumiin vuosittain. Lippupiste Oy on Suomen suurin tapahtumalippujen myynti- ja markkinointiyhtiö. Aloitimme toimintamme Tampereella vuonna 1996. Olemme osa Euroopan suurinta lipunmyyntiyhtiötä. Saksalainen CTS Eventim AG & Co. KGaA -pörssiyhtiö Eventim toimii yli 20 maassa ja välittää vuosittain yli 140 miljoonaa lippua yli 180 000 tapahtumaan. Myymme lippuja Suomen suurimmassa tapahtumalippuja myyvässä verkkokaupassamme lippu.fi, omassa puhelinpalvelussamme sekä laajassa myyntiverkostossa, lähes 100 täyden palvelun myyntipisteessä ja R-kioskeissa kautta maan.

Kumppaneitamme ovat niin isot teatterit, festivaalijärjestäjät, tapahtumatalot kuin liigajoukkueetkin, konserttikiertueiden, urheilutapahtumien tai kesäteattereiden järjestäjiä unohtamatta. Lippupisteessä työskentelee lähes 60 tapahtumalippujen myyntiin erikoistunutta asiantuntijaa neljällä eri paikkakunnalla: Tampereella, Helsingissä, Turussa ja Lahdessa.

Toimitamme kumppaneillemme mm. lipunmyynti-, kulunvalvonta- ja CRM-järjestelmiä palveluineen ja laitteineen. Meillä on myös oma digitaalisia markkinointipalveluita kumppaneillemme tuottava Digitoimisto. Tarjoamme lisäksi kumppaneillemme niin tilapäisiä kuin jatkuviakin asiakaspalvelutehtävien ulkoistuspalveluita (mm. sijaispalvelut, yritys- ja ryhmämyynnin palvelut).

Toimintamme kasvaessa haemme nyt viihdekumppaneiden palveluun Tampereelle

Palveluasiantuntijaa

Vastuullesi kuuluvat tapahtumajärjestäjäasiakkaillemme tuotettavien järjestelmä- ja lipunmyyntipalveluiden asiantuntijatehtävät. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiantuntijatiimimme, kumppanuuspäälliköidemme ja tietenkin kumppaneidemme kanssa.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja muutaman vuoden työkokemusta. Tapahtuma-alan kokemus on sinulle eduksi. Odotamme sinulta vahvaa tietoteknistä osaamista ja englannin kielen taitoa. Olet vastuuta ottava, itsenäiseen työhön kykenevä tehokas tiimipelaaja, jolla on kykyä hahmottaa erilaisia kokonaisuuksia. Et hätkähdä pienistä, kestät nopeita käänteitä ja painetta muuttuvissa tilanteissa ja säilytät organisointikykysi. Innostut ongelmanratkaisusta, ja sinulla on "hoidan tämän" -asennetta.

Olet

  • kiinnostunut erilaisista viihdetapahtumista ja koet ”omaksesi” esimerkiksi keikat ja festarit
  • innostunut tuomaan oman panoksesi viihdetapahtumanjärjestäjien palvelemiseen
  • intohimoinen tapahtuma-alan asiantuntija tai halukas kehittymään sellaiseksi
  • järjestelmäorientoinut ja nopea omaksumaan uusia järjestelmiä.

Tarjoamme sinulle

  • mielenkiintoisen työpaikan markkinajohtajan palveluksessa
  • tapahtuma-alan tuntevan organisaation ja tiimin tueksesi
  • käyttöösi monipuoliset järjestelmät edellä mainittujen vaatimusten toteuttamiseksi.

Tarjoamme paikan kehittyvässä organisaatiossa, osaavien kollegoiden ympäröimänä ja rennossa ilmapiirissä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Anne Haarla (anne.haarla(at)lippu.fi). Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera hakupainikkeen kautta 24.10.2019 mennessä.