(Poistunut julkaisusta)

Palveluasiantuntija työttömyysvakuutuksen asiakaspalveluun
Työllisyysrahasto

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Oletko uusi työttömyysvakuutusmaksujen palveluasiantuntijamme?
Tule kehittymään asiakaspalvelun rautaiseksi ammattilaiseksi.

Etsimme palveluasiantuntijoita työttömyysvakuutusmaksujen asiakaspalveluun Helsinkiin. Työsuhteista yksi on toistaiseksi voimassa oleva ja neljä määräaikaisia kestäen 30.8.2020 asti.

Tehtävistä

Palveluasiantuntijan tehtävät painottuvat erityisesti tulorekisterin käyttöönoton jälkeisestä uudesta laskutusmallista aiheutuvien asiakasyhteydenottojen hoitamiseen puhelimitse ja sähköpostitse. Lisäksi työnkuvaan kuuluvat laskutus, perintä, reskontra, selvitysten tekeminen, maksuvelvollisuuden selvittäminen sekä tulorekisterineuvonta. Palveluasiantuntijamme tekevät yhteistyötä ulkoisten sidosryhmiemme kanssa.

Ketä etsimme

Sovit tähän tehtävään, jos sinulla on:

  • työkokemusta monikanavaisesta asiakaspalvelusta, sosiaalivakuuttamisesta tai vastaavanlaisista tehtävistä
  • kykyä toimia muutostilanteessa ja uskallusta tuoda omia ideoitasi esille
  • kyky omaksua uusia työtehtäviä ja työkaluja nopeasti
  • ymmärrystä järjestelmä- ja palveluprosessien kehittämisestä
  • tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi tradenomin tai merkonomin tutkinto
  • suomen kielen lisäksi sujuva englannin kielen taito.

Lisäksi arvostamme:

  • halua antaa asiakaspalvelua ruotsin kielellä
  • hyviä viestintätaitoja ja asiakaslähtöistä toimintatapaa
  • hyviä yhteistyötaitoja, ratkaisuhakuisuutta ja päätöksentekokykyä

Tiimissämme on keskusteleva ja positiivinen henki. Haluamme auttaa työkaveria onnistumaan. Tiimimme jäsenet täydentävät toinen toisiaan, ja nyt me toivomme sinua joukkoomme.

Liity joukkoon

Tervetuloa ammattilaisten joukkoon mielenkiintoisiin ja monipuolisiin asiantuntijatehtäviin miellyttävässä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittyä. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Vaikka työtehtävässä onnistuminen edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, on tiimin ja työyhteisön tuki aina saatavillasi. Suunnitelmallinen perehdytys työhön on meille sydämen asia. Panostamme vahvasti henkilöstön työkykyyn ja hyvinvointiin. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin keskustassa Kampissa.

Näin haet

Hae tehtävää viimeistään 24.09.2019 kertomalla motivaatiostasi ja osaamisestasi. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivien henkilöiden löydyttyä. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi ja kummasta työsuhteesta olet kiinnostunut. Mikäli olet kiinnostunut sekä määräaikaisesta että vakituisesta työsuhteesta, kerrothan sen hakemuksessasi.

Jos haluat lisätietoa tehtävistä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä tiimipäällikkö Jaakko Karhuseen, puh. 045 267 3399, ti 17.09.2019 klo 13-15 tai to 19.09.2019 klo 9-11.

Tehtäviin valituilta edellytetään suostumusta huumausainetestaukseen ja luottotietokyselyyn.