(Poistunut julkaisusta)

Palveluasiantuntija Tekme Oy:lle
Tekme Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018
Tekme Oy
Tekme Oy kuuluu Hämeenlinnan kaupunkikonserniin, ja olemme vahvasti mukana luomassa hyvää arkea kaupungin yli 66 000 asukkaalle, ja sen lisäksi tuhansille muille Kanta-Hämeen alueen asiakkaillemme.

Monialayrityksenä huolehdimme erilaisten kiinteistöjen siivous-, kiinteistönhoito-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista. Tarjoamme monipuolisia ateriapalveluita eri-ikäisten asiakkaiden makumieltymykset ja ravitsemustarpeet huomioon ottaen, ja helpotamme asiakkaidemme arkea käyttäjäpalveluihin kuuluvien asiointi-, toimisto-, viher-, vaihtomattopalveluiden avulla. Siivous- ja kiinteistöpalveluidemme sekä rakentamisen ammattilaiset huolehtivat ihmisten viihtyvyydestä aina sisätiloista pihapiireihin ja kiinteistöjen lähiympäristöihin. Logistiikkapalvelumme vapauttaa asiakkaillemme aikaa omaan palveluntuotantoon hoitaen koko logistiikkaketjun. Huolehdimme asiakkaan tarvitsemien tuotteiden kilpailutuksen, hankinnan, varastoinnin, kuljetukseen ja hyllytyksen. Linnan Ateriapalvelut Oy on osa Tekme perhettä.
Toimenkuva
Etsimme motivoitunutta uransa alkuvaiheessa olevaa tai jo ammattitaitoa kerryttänyttä HR-osaajaa, jolla on kiinnostusta kasvaa ja kehittyä henkilöstöhallinnon tehtävissä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä laaja-alaiseksi HR-ammattilaiseksi vauhdikkaan mukavassa tiimissä. Tehtävän alkaessa olet osa Toimitilapalvelut tiimiä ja tuet HR-prosessien lisäksi esimiestyötämme arjen toimistorutiineissa.

Pääset mukaan ajankohtaisten HR-prosessiemme kehittämiseen. Tuet esimiestyötämme osallistumalla mm. sisäisen viestinnän kehittämiseen, verkkosivujen hallinnointiin ja materiaalien tuottamiseen. Toimit henkilövakuutusyhtiöiden yhteyshenkilönä ja autat yritystämme tunnistamaan työhyvinvointiin ja työkyvyttömyyden ennaltaehkäisyyn vaikuttavia tekijöitä ja autat löytämään sopivia käytäntöjä työhyvinvoinnin ja työkykyjohtamisen kehittämiseen. Lisäksi toimit esimiesten tukena työsuhdeasioissa.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta soveltuvaa tutkintoa, kykyä tarttua vaihteleviin tehtäviin ja vastuunottoa tehtävien loppuunsaattamisesta. Persoonana olet joustava, asiakaspalveluhenkinen, huolellinen ja innovatiivinen. Lisäksi tuotat hyvää ja sujuvaa tekstiä suomeksi. Kielitaidosta ja kulttuurien tuntemuksesta on hyötyä. Muutokset esimerkiksi lainsäädännössä sekä uudistuvat työtavat edellyttävät jatkuvaa opiskelua ja osaamisen kehittämistä. Aiempi kokemus HR- ja/tai viestinnällisistä tehtävistä katsotaan eduksi.

Tarkempi työnkuva muotoutuu ja kehittyy kykyjesi ja halujesi mukaan.
Muut tiedot
Työpaikka sijaitsee Hämeenlinnassa ja on toistaiseksi voimassa oleva, viikkotyöaika 36,75 h / vko. Noudattamamme tes on Avainta TES. Noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työntekijän on koeajan aikana esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus soveltuvuudestaan tehtävään.

Toivomme hakemukset sekä CV:t palkkatoivomuksineen 25.2.2018 mennessä osoitteeseen hameenlinna@vmp.fi. Laitathan aihe-kenttään "palveluasiantuntija". Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa.

Rekrytointiprosessia hoitaa VMP Hämeenlinna ja lisätietoja antaa arkisin klo 9-16 Silja Syrjälä p. 050 917 8540.
Kesto
Toistaiseksi voimassaoleva
Lisätietoja
Silja Syrjälä, hameenlinna@vmp.fi, 050 917 8540
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 25.02.2018 mennessä.