(Poistunut julkaisusta)

Palveluasiantuntija, Sato Oyj, kokoaikainen, Helsinki
Sato Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Kiinnostaisiko sinua päästä hyödyntämään hyviä vuorovaikutustaitojasi sekä asiakaslähtöistä työskentelyotettasi? Oletko sosiaalinen ja proaktiivinen henkilö, joka haluaa tehdä merkityksellistä työtä asiakaspalvelun tehtävissä? Mikäli vastasit kyllä, voit olla hakemamme palveluasiantuntija Sato Oyj:lle!

 

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Sato Oyj:lle palveluasiantuntijaa osa-aikaiseen ja toistaiseksi voimassaolevaan tehtävään Helsinkiin. Työaika on 15-37,5 h/viikko. Työllistyt tehtävään Studentworkin kautta. 

Palveluasiantuntijan tehtävässä pääset neuvomaan ja auttamaan Saton asiakkaita monikanavaisesti kaikkiin asumiseen liittyvissä kysymyksissä. Olet monipuolinen asumisen asiantuntija, ja sinulla on tärkeä rooli laadukkaan palvelukokemuksen tuottajana. Työtehtävät sisältävät ongelmanratkaisua, sidosryhmätyöskentelyä, asiakaspalvelua ja hankintapäätöksiä. Neuvot asiakkaita esimerkiksi asuntohakemuksissa, vikailmoituksissa ja vuokranmaksuissa. Tehtävässä pääset työskentelemään Saton toimistolle viihtyisiin tiloihin sekä mukavaan ja kannustavaan työyhteisöön. 

Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme yhä parempaa palvelua ja olla heidän tavoitettavissaan. Asiakaspalvelussamme työskentelee 30 palveluasiantuntijaa, ja tärkein tehtävämme on löytää asiakkaille oikeat ratkaisut monenlaisiin kotiin ja vuokra-asumiseen liittyviin kysymyksiin. Ratkomme asiakkaidemme pulmia suurella sydämellä ja työtämme ohjaavat SATOn arvot ’Rima korkealla’, ’Ihminen ihmiselle’ ja ’Osaamisen ilo ja rentous’.

https://www.sato.fi/

 

Pääasialliset tehtävät

  • Asiakaspalvelu ja asiakkaiden neuvominen vuokra-asuntoihin liittyvien kysymyksien kanssa
  • Sidosryhmätyöskentely, esim. huoltotoimenpiteiden järjestäminen

Odotamme sinulta

  • Soveltuvaa koulutusta, esim. merkonomi tai tradenomi
  • Aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja ulospäinsuuntautuneisuutta
  • Näppäryyttä IT-järjestelmien kanssa
  • Asiakaslähtöistä työskentelyotetta ja asennetta

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

  • Kannustavan ja kehittävän työyhteisön
  • Hyvän perehdytyksen tehtäviisi
  • Kehittää osaamistasi asiakaspalvelun tehtävissä

 

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 28.7.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on elokuun alussa. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Hanni Lehmusvirta.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.