(Poistunut julkaisusta)

Palveluasiantuntija (osa-aikainen)
LeasePlan Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Etsimme asiakaspalveluumme useampaa osa-aikaista palveluasiantuntijaa. Työpäiväsi koostuvat mm. tarjousten käsittelystä sekä sopimusmuutosten tekemisestä. Hae mitä pikimmiten, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla!

Työpäiväsi koostuu tarjouspyyntöjen käsittelystä, palveluneuvonnasta ja erilaisten sopimusmuutosten tekemisestä. Asiakkaiden lisäksi olet yhteydessä muihinkin sidosryhmiimme, kuten yhteistyökumppaneihimme. Vastuualueesi kasvaa kokemuksen ja osaamisen karttuessa. Autoalan osaaminen ei ole välttämätöntä, vaan tärkeämpää on innostunut ja reipas asenne.

Saat tehtävään kattavan perehdytyksen työsuhteen alussa, ja toivommekin, että ensimmäiset 3-4 viikkoa pystyisit työskentelemään täysipäiväisesti perehdytyksen takia. Työtunteja on normaalisti tarjolla keskimäärin 15-30 h/vko ja kesällä on  mahdollista työskennellä myös täysipäiväisesti. Perehdytyksen jälkeen työtä on mahdollista tehdä myös iltaisin ja lauantaisin. Kyseessä on vuoden määräaikaisuus, mutta jatko voi olla mahdollinen.

Odotamme, että sinulla on työkokemusta asiakaspalvelusta. Ystävällisen asiakaspalveluasenteen lisäksi tiimityötaidot ovat avainasemassa, sillä hoidamme tehtäviä yhteisesti kukin vuorollaan, huolehtien viestikapulan liikkumisesta ja asiakkaan autoasioiden laadukkaasta palvelemisesta loppuun asti. Kyky hallita montaa eri tehtävää samanaikaisesti on välttämätöntä. Olet reipas, tarkka yksityiskohdissa ja sinulla on kykyä työskennellä itsenäisesti osana tehokasta tiimiä. Osaat yleisimmät IT-sovellukset ja kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän asiakaspalvelun parissa, jossa saat vastuuta sekä joustavasti toteuttaa työtäsi sinulle sopivalla tavalla. Takaamme sinulle mukavat työkaverit sekä rennon ilmapiirin; teemme työtä tosissamme, mutta emme totisina!

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 20.5. mennessä osoitteiseen https://www.leaseplan.fi/page/palveluasiantuntija-osa-aiaknen Mikäli haluat lisätietoa tehtävästä tai hakuprosessista, ota yhteyttä 16.5. klo 9-10 tai 17.5. klo 13-14  Marjo Nurmi p.0207 420 800.