Palveluasiantuntija, Lowell Suomi Oy
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018

Lowell Suomi Oy (aiemmin Lindorff Oy) on luotonhallinnan palveluyritys, joka on auttanut yrityksiä ja ihmisiä luottojen hallinnassa Suomessa jo yli 50 vuotta.

Palveluksessamme on Suomessa 450 työntekijää Turussa, Lahdessa ja Helsingissä. Asiakaspalvelumme palvelee yli puolta miljoonaa suomalaista laskujen ja velkojen hoitamisessa vuosittain.

Olemme osa Lowell Groupia, Euroopan toiseksi suurinta luotonhallintayhtiötä, jonka tavoitteena on tehdä luottojen hallinnasta helpompaa kaikille. Tuotamme suomalaisille yrityksille palveluja ja toimialakohtaisia ratkaisuja laskutukseen, perintään ja luottopäätöksentekoon. Lue lisää lowell.fi

Asiakaspalveluosastomme Turussa ja Lahdessa keskittyvät laskutuksen ja perinnän asiakkaiden palvelemiseen puhelimitse. Tuemme toimintaamme tehokkailla itsepalvelukanavilla ja useilla erityyppisillä automaattitekstiviesteillä parantaaksemme loppuasiakkaiden palvelukokemusta. Meillä työskentelee noin sata asiakaspalvelun ammattilaista. 


Haemme nyt Turun toimipisteeseen

PALVELUASIANTUNTIJOITA

sekä vakituisiin että määräaikaisiin työsuhteisiin.

Palveluasiantuntijana työtehtäviisi kuuluu huolehtia asiakasyritystemme asiakkaiden palvelemisesta maksamiseen liittyvissä asioissa, asiakkaiden neuvominen ja heille tilanteeseen sopivan ratkaisun tarjoaminen. Palveluasiantuntijana huolehdit siitä, että jokainen asiakas saa asiakaslähtöistä ja vastuullista asiakaspalvelua parhaalla palveluasenteella. Pääasiallisin työvälineesi on puhelin ja koet luontevaksi sekä puheluiden vastaanottamisen että asiakkaille soittamisen. Myös asioiden dokumentointi ovat luonnollinen osa työnkuvaasi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

 • kokemusta asiakaspalvelusta hektisessä työympäristössä
 • hyviä kommunikointitaitoja ja valmiuksia neuvotella asiakkaiden kanssa haastavissakin vuorovaikutustilanteissa
 • taitoa löytää nopeasti ratkaisuja ja päätöksentekokykyä
 • kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja toimia harkiten myös kiireessä
 • soveltuvaa koulutusta (esim. kaupallinen tai muu sopiva ammatillinen koulutus)

Ruotsin ja englannin kielen vahva osaaminen katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta positiivista asennetta, yhteispelihenkeä, kykyä työskennellä annettujen työtehtävien mukaisesti ja halua tehdä hyvää tulosta. Olet oma-aloitteinen, itseohjautuva ja haluat kehittää itseäsi. Olet nopea omaksumaan uusia järjestelmiä sekä toimintaohjeita. Olet innokas ja vastuullinen.

Tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan asiakaspalvelutyön, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen. Asiakasneuvojan työssä on mahdollisuus kehittyä todelliseksi laskutuksen ja perinnän moniosaajaksi laajan tehtäväkentän ja monipuolisten työtehtävien myötä. Saat hyvän perehdytyksen sekä jatkuvaa koulutusta ja valmennusta osaamisesi kasvattamiseksi. Tarjoamme lisäksi näköalapaikan kehittyviin palveluihin, itsenäisen ja täynnä kehitysmahdollisuuksia olevan vastuualueen monimuotoisessa työyhteisössä.

Lowell on avoin ja reilu työnantaja, joka tarjoaa hyvät henkilöstöedut, joustavat työn tekemisen mahdollisuudet sekä ihanat, energiset ja rohkeat ihmiset ympärille.

Palvelemme asiakkaita maanantaista perjantaihin klo 8–20 sekä lauantaisin klo 10–15.

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen 14.11.2018 mennessä oheisen linkin kautta. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Hakemuskäsittelystä ja esivalintaprosessista vastaa Smilen rekrytointiasiantuntijat. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita myös hakuajan ollessa käynnissä. Täytämme paikat heti soveltuvien henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa Smile Henkilöstöpalvelut/Johanna Majakangas, 050 4873 577.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1198047
 • Työsuhde: Muu
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 14.11.2018
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Varsinais-Suomi, Turku