(Poistunut julkaisusta)

Palveluasiantuntija (kokoaikainen)
LeasePlan Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Etsimme kuljettajapalveluumme palveluasiantuntijaa. Työpäiväsi koostuvat mm. tarjousten käsittelystä, asiakkaiden neuvonnasta sekä sopimusmuutosten tekemisestä. Hae mitä pikimmiten, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla!

Tehtävänäsi on asiakkaidemme palveleminen puhelimitse ja sähköisesti. Työpäiväsi koostuu palveluidemme käytön neuvonnasta, tarjouspyyntöjen käsittelystä ja erilaisten sopimusmuutosten tekemisestä. Autoalan osaaminen ei ole välttämätöntä, vaan tärkeämpää on hyvä ja reipas asenne. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen työsuhteen alussa. Asiakkaiden lisäksi olet yhteydessä muihinkin sidosryhmiimme, kuten yhteistyökumppaneihimme.

Odotamme, että sinulla on työkokemusta asiakaspalvelusta ja tilausten käsittelystä. Ystävällisen asiakaspalveluasenteen lisäksi tiimityötaidot ovat avainasemassa, sillä hoidamme tehtäviä yhteisesti kukin vuorollaan, huolehtien viestikapulan liikkumisesta ja asiakkaan autoasioiden laadukkaasta palvelemisesta loppuun asti. Kyky hallita montaa eri tehtävää samanaikaisesti on välttämätöntä. Olet reipas, tarkka yksityiskohdissa ja sinulla on kykyä työskennellä itsenäisesti osana tehokasta tiimiä. Osaat yleisimmät IT-sovellukset ja kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Kyseessä on vuoden määräaikaisuus, mutta jatko saattaa olla mahdollinen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän asiakaspalvelun parissa, jossa saat vastuuta sekä joustavasti toteuttaa työtäsi sinulle sopivalla tavalla. Takaamme sinulle mukavat työkaverit sekä rennon ilmapiirin; teemme työtä tosissamme, mutta emme totisina!

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 20.5. mennessä osoitteiseen https://www.leaseplan.fi/page/palveluasiantuntija-kokoaikainen. Mikäli haluat lisätietoa tehtävästä tai hakuprosessista, ota yhteyttä 16.5. klo 9-10 tai 17.5. klo 13-14  Marjo Nurmi p.0207 420 800.