(Poistunut julkaisusta)

Palveluasiantuntija, Kesätyö
Veikkaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Kiinnostavatko kesätyöt ja asiakaspalvelukokemus ainutlaatuisessa työympäristössä? Haemme kesäkaudelle 2020 määräaikaisia palveluasiantuntijoita Veikkaus Oy:n Talous, suunnittelu ja palvelut -toimintoon Asiakas- ja myyjäpalvelu -yksikköön. Palvelemme Veikkauksen pelimyyjiä ja kuluttaja-asiakkaita puhelimessa, chatissä, sähköpostissa sekä sosiaalisen median kanavissa vuoden jokaisena päivänä.

Meille ensiluokkainen palvelu on sydämen asia ja haluamme olla siinä parhaita. Tahdomme tuottaa asiakkaillemme yllätyksellisiä ja ilahduttavia asiointikokemuksia, jotka eivät taatusti heti unohdu. 

Asiakaspalvelussa palvelemme kuluttaja-asiakkaitamme monessa eri kanavassa, ratkoen heidän kysymyksiään peleihimme ja palveluihimme liittyen ja huolehdimme asiakkaistamme tekemällä asiakaskontaktointia. Pelimyyjillemme olemme tukena pelipäätteisiin, automaatteihin ja myyntityöhön liittyvissä kysymyksissä ja ongelmatilanteissa.

Etsimme kesäksi joukkoomme ulospäinsuuntautuneita ja nopeasti toimeen tarttuvia tiimikavereita.

Meillä Asiakas- ja myyjäpalvelussa menestyäkseen on tärkeää osata heittäytyä tilanteeseen kuin tilanteeseen, erinomainen pelisilmä ja positiivinen asenne on tässä avuksi. Kiirettä ei tule pelätä, mutta rutiinejakaan ei tule kaihtaa. Digitaalisuus on vahvasti läsnä kohtaamisissamme asiakkaidemme kanssa, joten toivommekin sinun olevan näppärä tekniikan kanssa ja kiinnostunut uusien palveluiden ja viihteen muodoista. Toivomme myös, että seuraat urheilua monipuolisesti ja se on mielestäsi mielenkiintoista ja viihdyttävää.

Palveluasiantuntijan olennaisimpia ominaisuuksia ovat vahva asiakaslähtöinen ajattelu ja erinomaiset sosiaaliset taidot. Tehtävässä tulee olla sanavalmis ilmaisija, niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Suomen kielen lisäksi on pystyttävä palvelemaan englannin tai ruotsin kielellä, arvostamme erityisesti ruotsin kielen taitoa. Edellytämme myös hyviä tietoteknisiä taitoja.

Tarjoamme mielenkiintoista ja ainutlaatuista kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Perehdytämme hyvin uusiin tehtäviin. 

Tehtävät ovat kokoaikaisia ja määräaikaisia. Kesätyö ajoittuu 1.4.– 30.9.2020 väliseen aikaan. Aloitus ja lopetus sopimuksen mukaan. Toimipisteenä on Veikkauksen Helsingin tai Tampereen toimipiste.

Lisätietoja palveluasiantuntijan tehtävästä antaa asiakaspalveluesimies Sami Metsola 7.2. klo 12-13 ja 11.2. klo 13-14, puh. 09 4370 4555.

Tunnistitko itsesi uutena tiimikaverinamme? Lähetä hakemuksesi CV:n kera varusteltuna viimeistään 19.2.2020.

Tehtäviin valitulta edellytetään suostumus huumausainetestaukseen, luottotietokyselyyn, sekä turvallisuusselvityksestä annetun lain (177/2002) mukaiseen turvallisuusselvitykseen.