(Poistunut julkaisusta)

Palveluasiantuntija, Jyväskylä
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Oletko asiakaspalveluhenkinen tekijä ja innokas oppija? Löytyykö sinulta rohkeutta ohjata asiakasta tarkoituksenmukaisimpaan palvelukanavaan? Nautitko asiakkaiden auttamisesta ja erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamisesta?  Hienoa, niin mekin! 

Haemme Itäiseen asiakaspalveluyksikköömme Jyväskylän palvelupisteeseen palveluasiantuntijaa vuorotteluvapaansijaiseksi ajalle 1.3.-31.8.2020. Vuorotteluvapaan sijaisen tulee olla työttömänä työnhakijana ja varmistaa vuorotteluvapaan kelpoisuudesta itse. 

Työskentelet välittömässä asiakaspalvelussa. Työhösi kuuluu asiakkaiden elämäntilanteen huomioiva palveluneuvonta toimistossa, puhelimitse ja verkkopalveluissa. Neuvot ja ohjaat asiakkaita kaikissa Kela-asioissa. Käytät asiakkaiden neuvontaan erilaisia tietojärjestelmiä. Olet tärkeässä roolissa asiakkaan ja Kelan kohtaamisissa. Nopeasta tiedonhakutaidosta on sinulle etua. 

Odotamme sinulta:
-    soveltuvaa koulutusta ja kokemusta vaativista asiakaspalvelutehtävistä 
-    hyviä vuorovaikutus-, viestintä- ja tietoteknisiä taitoja
-    laadukasta, tehokasta ja tavoitteellista työotetta
-    ongelmanratkaisukykyä
-    itseohjautuvuutta
-    hyvää paineensietokykyä
-    palveluhenkisyyttä
-    puhut ja kirjoitat hyvää suomea ja puhut englantia
 
Tarjoamme sinulle:
-    perehdytyksen tehtäviin
-    osaavan työyhteisön tuen
-    mielenkiintoisen ja vastuullisen työn sosiaaliturvan ytimessä
-    modernit työvälineet ja viihtyisän työympäristön
-    avoimen ja kehittyvän työyhteisön
-    työsuhde-edut


Palveluasiantuntijan palkka on alkaen 2 326 e/kk. 


Jos koet, että hyvä asiakaspalvelu on kiinni oikeasta asenteesta ja halusta ratkaista ihmisten ongelmia, tule meille töihin! 

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Katja Nikkanen, puh. 040 754 6950 tai yksikön päällikkö Irma Parén, puh. 040 183 4548.
Hae tehtävää 31.1.2020 mennessä www.kela.fi/rekrytoi. Liitä mukaan ansioluettelo ja hakukirje. Onnistuneesta perille tulleesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.