(Poistunut julkaisusta)

Palveluasiantuntija ja palveluneuvoja kesäksi K-ryhmään
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Palveluasiantuntija ja palveluneuvoja kesäksi Kaupan palvelukeskukseen K-ryhmään


Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.


K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa kesäksi palveluasiantuntijaa ja palveluneuvojaa Kaupan palvelukeskuksen tehtäviin.


Tehtävässäsi toimit K-Kampuksella Helsingin Kalasatamassa osaavassa tiimissä, jossa opit uutta, ja joka antaa näköalan kauppojen rajapintaan. Työskentelet Keskon päivittäistavarakaupan Kaupan palvelut–yksikössä Kaupan palvelukeskuksessa.


Asiakaspalvelussa palveluneuvojan työtehtäviin kuuluvat:
Tilauspalvelun palvelupyyntöjen vastaanotto ja ratkaisu. Palvelupyynnöt liittyvät kauppojen tilaus-ja koodikyselyihin, pikatilauksiin, reklamaatioihin ja tuotteiden saatavuuskyselyihin.


Ratkaisutoiminnan tiimissä palveluasiantuntijan työtehtäviin kuuluvat:
Kauppojen palvelupyyntöjen ja ongelmien ratkaisu liittyen tarvesuunnitteluun, saldohallintaan, valikoimiin, hintoihin ja kampanjoihin.


K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.


Odotamme sinulta:
- Oma-aloitteista ja reipasta työskentelyotetta ja yhteistyökykyä
- Soveltuvaa korkeakoulututkintoa/-opintoja
- Kokemusta vähittäiskaupan maailmasta ja/tai asiakaspalveluosaamista
- Huolellisuutta ja oma-aloitteellisuutta
- Normaalien toimisto-ohjelmien osaamista
- Eduiksi katsotaan SAP-toiminnanohjausjärjestelmän osaaminen sekä ruotsin kielen taito


Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.


Tarjoamme sinulle:
- Vaihtelevat tehtävät mukavassa tiimissä
- Monipuolisen ja vastuullisen työn
- Asiakaspalvelutilanteita, joissa pystyt olemaan kaupalle avuksi
- Näköalapaikan kaupan maailmaan


K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.


Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla 3.5.-31.8.2021.


Lisätietoja tehtävistä antaa palvelupäällikkö Lea Koivuniemi, s-posti lea.koivuniemi@kesko.fi tai puh. 050 3064090 (18.2. klo 9-11 ja 19.2. klo 12-14)


Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 28.2.2021 mennessä oheisen linkin kautta.
Haastattelut aloitetaan jo hakuajan kuluessa ja oikean henkilön löydyttyä paikkoja voidaan täyttää jo helmikuun aikana.


-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.