Palveluasiantuntija insolvenssityöryhmään
Työllisyysrahasto

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Haemme talouden ja rahoituksen laskutukseen

Palveluasiantuntijaa insolvenssityöryhmään

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.4.2021-31.3.2022.

Työtehtäviisi kuuluvat maksukyvyttömyysmenettelyiden käsittely koko Työllisyysrahaston tasolla koulutusetuuksien takaisinperinnästä työttömyysvakuutus- ja omavastuumaksuihin. Tehtävässä käsitellään näin ollen konkurssi-, yrityssaneeraus- ja yksityishenkilön velkajärjestelytapauksia menettelyiden koko elinkaaren ajalta. Käsittely pitää sisällään mm. saatavien ilmoittamisen ja tarvittaessa neuvonnan kulloisessakin maksukyvyttömyysmenettelyssä erilaisten rahankäsittelyyn ja muihin reskontratoimenpiteisiin liittyvien tehtävien lisäksi. Lisäksi työskentelet osan viikosta työttömyysvakuutusmaksujen asiakaspalvelutehtävissä vastaten asiakkaidemme tiedusteluihin puhelimitse ja sähköpostitse.

Sovit tehtävään, jos sinulla on:

  • soveltuva kaupallinen koulutus (esim. merkonomi, tradenomi)
  • kykyä ja halua toimia osana tiimiä
  • tarkka, huolellinen ja itseohjautuva työskentelyote
  • kyky omaksua uusia asioita nopeasti

Lisäksi odotamme sinulta:

  • asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä toimintatapaa
  • konkurssien, yrityssaneerausten tai yksityishenkilöiden velkajärjestelyjen tuntemusta ja hallintaa
  • sujuvaa kirjallista viestintää
  • hyvää kielitaitoa (suomi, englanti). Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Liity joukkoon

Tervetuloa ammattilaisten joukkoon mielenkiintoisiin ja monipuolisiin asiantuntijatehtäviin mukavaan työympäristöön, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittyä. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Vaikka työtehtävässä onnistuminen edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, on tiimin ja työyhteisön tuki aina saatavillasi. Suunnitelmallinen perehdytys työhön on meille sydämen asia. Panostamme vahvasti henkilöstön työkykyyn ja hyvinvointiin. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin keskustassa.

Näin haet

Jos haluat kysyä lisää tehtävästä tai työskentelystä meillä, laskutuspäällikkö Laura Repo vastaa mielellään kysymyksiisi. Voit soittaa Lauralle numeroon 040 455 1504 maanantaina 1.3.2021 klo 13-14, maanantaina 8.3.2021 klo 13-14 tai perjantaina 12.3.2021 klo 13-14.

Hae tehtävää 14.3.2021 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään valitulta edellytetään suostumusta huumeseulontaan ja luottotietokyselyyn.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot