(Poistunut julkaisusta)

Palvelualuejohtaja
Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Etsimme Suomen Ulkoistusliiketoiminta-yksikköömme tulosvastuullista Palvelualuejohtajaa vastaamaan Eteläisen palvelualueen (Espoo, Lohja, Järvenpää, Konala ja Kotka) tililiiketoiminnasta.

 

Palvelualuejohtajana johdat tulosvastuullisesti alueesi liiketoimintaa. Työssäsi ohjaat ja jalkautat konsernin strategisten linjausten toteuttamiseen liittyviä toimia ja vastaat budjetin ja ennusteiden laatimisesta sekä alueen kannattavasta kasvusta. Huolehdit henkilöstötyytyväisyydestä, työhyvinvoinnista ja motivaatiosta toimialan murroksessa.

Palvelualuejohtajana jalkautat ja kehität asiakastyytyväisyyteen liittyviä toimenpiteitä sekä tuet myynnin ja lisämyynnin tavoitteiden saavuttamista yhdessä myyntiorganisaation kanssa mahdollistaen aluetoimistojen ja niiden henkilöstön menestymisen. Omalla esimerkillä johtaminen ja hands-on -asenne on tärkeää, sillä saat henkilökohtaiselle vastuullesi myös nimettyjä avainasiakkaita. Osallistut tililiiketoiminnan johtoryhmätyöskentelyyn ja raportoit liiketoimintajohtajalle.

 

Edellytämme sinulta sopivaa korkeakoulututkintoa, usean vuoden kokemusta palveluliiketoiminnan johtamisesta ja myynnillistä otetta. Puhut sujuvasti englantia ja olet valmis matkustamaan säännöllisesti. Henkilönä olet asiakassuuntautunut, yrittäjähenkinen ja tulosorientoitunut. Sinulla on energinen ja vuorovaikutuksellinen ote liiketoiminnan ja henkilöstön johtamiseen sekä suhtaudut myönteisesti muutostilanteisiin.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Sauli Ohukainen, p. 040 530 8884 tai sauli.ohukainen@accountor.fi,  ke 16.10. klo 9-11, ti 29.10. klo 9-11 ja ke 30.10. klo 9-11.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 31.10.2019 mennessä alla olevan linkin kautta.