(Poistunut julkaisusta)

Palvelualuejohtaja, Opetuksen ja kasvatuksen palvelualue
Järvenpään kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Alle 15-vuotiaiden lasten määrä kasvaa nykyisestä kahdeksasta tuhannesta seuraavan kymmenen vuoden aikana. Yli tuhannen oppilaan lukiomme on alueen vetovoimaisimpia ja alueella toimii useita vahvoja ammatillisen koulutuksen toimijoita. Kaupunkimme kouluverkko on tiivis. Kuntatalouden tiukasta tilanteesta huolimatta kehittämiseen ja henkilöstön osaamiseen panostetaan.

Kutsumme mukaan sinut, ratkaisuhakuinen ja kokonaisuudet hahmottava pedagoginen visionääri PALVELUALUEJOHTAJAKSI Opetuksen ja kasvatuksen palvelualueelle.

Sinulla on strategisesti keskeinen tehtävä johtaa ja kehittää opetuksen ja kasvatuksen palveluja kulttuurikaupungin lapsille ja nuorille. Toimintaasi ohjaavat kaupungin strategiaan kirjatut odotukset, mm. hyvästä elämästä ja toimivasta arjesta sekä resurssiviisaudesta ja muuntojoustavista tiloista. Luot omalla toiminnallasi positiivista kaupunkikuvaa ja rakennat hyvää yhteistyötä, sekä kaupunkiyhteisössä että työyhteisössä.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on vahvoja näyttöjä tuloksellisesta johtamisesta. Sinulla on kokemusta opetuksen ja varhaiskasvatuksen palvelujen tuottamisesta ja kehittämisestä. Johtamisen ja yhteistyön otteesi on valmentava ja arvostava, luottamusta rakentava. Viestit selkeästi ja ymmärrettävästi niin johdolle, henkilöstölle, kuntapäättäjille kuin kaupunkilaisille. 

Tarjoamme sinulle positiivisia haasteita ja kehittyvässä kaupunkiorganisaatiossamme, työtilat hyvien liikenneyhteyksien varrella Järvenpään keskustassa sekä erinomaiset mahdollisuudet kehittää omaa työtä ja organisaatiotasi. Haluamme, että palvelualuejohtaja pystyy keskittymään jatkumoon varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle. Sinun palvelualueesi rakentaa kaupunkimme osaavaa ja taitavaa tulevaisuutta.

Keskeiset asiat virasta:

  • Vastuullasi ovat varhaiskasvatus, esiopetus, perusopetus ja toisen asteen koulutus.
  • Palvelualueellasi on henkilöstöä noin 1000 ja vastuullasi on yli 70 miljoonan euron budjetti.
  • Esihenkilönäsi on kaupunginjohtaja ja olet kaupungin johtoryhmän jäsen.
  • Virka on vakinainen.
  • Viran kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto.
  • Edellytämme sinulta kelpoisuuden lisäksi vahvoja näyttöjä tuloksellisesta johtamisesta.
  • Odotamme sinulta valmentavan johtamisen taitoja ja vuorovaikutustaitoja, kokemusta asiantuntijoiden ja johtajien johtamisesta.
  • Arvostamme näyttöjä johtamisesta suuressa organisaatiossa.
  • Arvostamme myös monipuolista kunnan toimintaympäristön tuntemusta.

Tehtävän osaamisprofiili löytyy kaupungin nettisivuilta.

Hakuprosessissa voidaan käyttää henkilöarviointia. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Viran tehtävien hoito alkaa 1.2.2021 tai sopimuksen mukaan. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja voit esittää oman palkkatoiveesi hakemuksen yhteydessä. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Koeaika on kuusi kuukautta ja valinta on ehdollinen, kunnes virkaan valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupunginjohtaja Olli Naukkarinen puh. 040 315  2230 . Hakuaika päättyy 22.10.2020 klo 15.00. Virkaan haetaan sähköisesti Järvenpään kaupungin rekrytointijärjestelmän kautta.