(Poistunut julkaisusta)

Palvelualuejohtaja, Hyvinvoinnin palvelualue
Järvenpään kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Kutsumme mukaan sinut, innovatiivinen, ratkaisuhakuinen ja kokonaisuudet hahmottava PALVELUALUEJOHTAJA Hyvinvoinnin palvelualueelle.

Sinulla on strategisesti keskeinen tehtävä johtaa ja rakentaa yhdistyskentän toimijoiden kanssa uusia ja mielenkiintoisia palveluita kulttuurikaupungin aktiivisille ja liikkuville asukkaille. Toimintaasi ohjaavat kaupungin strategiassa mm. virikkeellisen kaupungin, hyvän elämän ja toimivan arjen sekä järvenpääläisen identiteetin vaaliminen ja kehittäminen. Luot omalla toiminnallasi positiivista kaupunkikuvaa ja rakennat hyvää yhteistyötä sekä kaupunkiyhteisössä että työyhteisössä.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on vahvoja näyttöjä tuloksellisesta johtamisesta. Sinulla rohkeita uusia ajatuksia ja luovaa asennetta sekä avauksia. Johtamisen ja yhteistyön otteesi on valmentava ja arvostava, luottamusta rakentava. Saat ihmiset mukaan omalla palollasi ja innollasi tehdä asioita, joilla todella on merkitystä. Johdat verkostoituen ja kannustaen.

Tarjoamme sinulle positiivisia haasteita kehittyvässä kaupunkiorganisaatiossamme, työtilat hyvien liikenneyhteyksien varrella Järvenpään keskustassa sekä erinomaiset mahdollisuudet kehittää omaa työtä ja organisaatiotasi. 

Keskeiset asiat virasta:

  • Johtamaasi palvelualueeseen kuuluu yleinen kulttuuritoimi ja tapahtumapalvelut, museot, kirjasto, liikuntapalvelut, Keskisen Uudenmaan musiikkiopisto, Järvenpään opisto, vapaa-ajan kansalaistoiminta, nuorisopalvelut, osaamis- ja työllisyyspalvelut, maahanmuuttajien kotoutuminen ja hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen
  • Palvelualueellasi työskentelee noin 150 työntekijää ja vastuullasi on noin 14 miljoonan euron budjetti.
  • Esihenkilönäsi on kaupunginjohtaja ja olet kaupungin johtoryhmän jäsen.
  • Palvelualuejohtajan virka on vakinainen.
  • Viran kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto.
  • Edellytämme sinulta kelpoisuuden lisäksi vahvoja näyttöjä tuloksellisesta johtamisesta.
  • Odotamme sinulta erinomaisia verkostojen johtamisen valmiuksia ja yhteistyötaitoja. Viestit selkeästi ja ymmärrettävästi niin johdolle, henkilöstölle, kuntapäättäjille kuin kaupunkilaisille.
  • Odotamme sinulta joko järjestössä aktiivisen toimimisen tai järjestöjen kanssa tehdyn tiiviin yhteistyön kautta syntynyttä ymmärrystä järjestökentän mahdollisuuksista ja haasteista osana kaupungin kehittämistä
  • Arvostamme kunnan toimintaympäristön tuntemusta ja yhden tai useamman tehtävän toimialan syvällisempää tuntemusta.

Tehtävän osaamisprofiili löytyy kaupungin nettisivuilta.

Hakuprosessissa voidaan käyttää henkilöarviointia. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Viran tehtävien hoito alkaa 1.2.2021 tai sopimuksen mukaan. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja voit esittää oman palkkatoiveesi hakemuksen yhteydessä, palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Koeaika on kuusi kuukautta ja valinta on ehdollinen, kunnes virkaan valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupunginjohtaja Olli Naukkarinen puh. 040 315  2230. Hakuaika päättyy 22.10.2020 klo 15.00. Virkaan haetaan sähköisesti Järvenpään kaupungin rekrytointijärjestelmän kautta.