(Poistunut julkaisusta)

Palvelualueen johtaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Tehtävän kuvaus

Oletko johtamisen ammattilainen ja strategisen johtamisen osaaja?

Haemme joukkoomme osallistavaa johtajaa ja uudistajaa vakinaiseen virkaan sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalveluihin 1.5.2020 alkaen.

Pohjoisen palvelualueen palvelut tukevat ikääntyneiden kotona asumista. Palvelut ovat monipuolisia, ennaltaehkäiseviä, kotona selviytymistä ja kuntoutumista edistäviä sekä ympärivuorokautisen hoivan palveluja. Palvelualueeseen kuuluu pohjoinen ja koillinen kotihoitoyksikkö, Syystien ja Kustaankartanon seniorikeskukset sekä palvelutalot.

Toiminnan keskiössä ovat asiakkaat. Kehitämme kotona asumista tukevia palveluita yhdessä heidän kanssaan.

Palvelualueen johtajana toimit yksiköiden päälliköiden esihenkilönä ja kuulut sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelujen johtoryhmään. Johdat henkilöstöä, taloutta ja toimintaa yhdessä osaavien ammattilaisten kanssa sovittujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Johtamisessa painottuu suuren organisaation muutosjohtaminen sekä esihenkilöiden ja muun henkilöstön sitouttaminen.

Henkilöstömäärä pohjoisen palvelualueella on noin 1000 työntekijää ja budjetti on noin 80 milj. euroa.

Edellytämme sinulta kykyä strategiseen johtamiseen ja toiminnan kehittämiseen yhdessä henkilökunnan ja
yhteiskumppaneiden kanssa, vahvaa talousosaamista ja taitoa johtaa toimintaa tavoitteiden suuntaan sekä vankkaa kokemusta johtamistehtävistä ikääntyneiden palveluissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen johtamistehtävän ja kaupungin henkilöstöedut, muun muassa osaamistasi tukevaa koulutusta.

Virasta maksettava kokonaispalkka määräytyy Helsingin kaupungin käytössä olevan johdon palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän 22 mukaisesti. Kokonaispalkka on
6882,99 euroa kuukaudessa. Lisätietoja palkkausjärjestelmästä saa osoitteesta www.helsinkirekry.fi/vaativuusluokitus. Virassa sovelletaan kokonaistyöaikaa.

Haastattelut ovat keskiviikkona 5.2. klo 15.15.-18 ja 12.2. klo 9-11. Haastateluun kutsuttaville soitamme tiistaina 4.2. Haastattelujen jälkeen kärkihakijat ohjataan henkilöarviointiin.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-03-115-19. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto: Ylempi korkeakoulututkinto.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme: sosiaali- ja terveydenhuollon ja ikääntyneiden palvelujen tuntemusta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelujen johtaja Seija Meripaasi, 09 310 52482, seija.meripaasi@hel.fi, to 23.1. klo 15-16 ja ke 29.1. klo 14-15.

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi