(Poistunut julkaisusta)

Palvelualueen johtaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme joukkoomme tulevaisuuden johtajaa ja osallistavaa uudistajaa vakinaiseen virkaan sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalveluihin 1.1.2019 alkaen.

Lännen palvelualueen palvelut tukevat ikääntyneiden kotona asumista. Palvelut ovat monipuolisia, ennaltaehkäiseviä, kotona selviytymistä ja kuntoutumista edistäviä sekä omana toimintana järjestettävän ympärivuorokautisen hoivan palveluja. Palvelualueeseen kuuluu läntinen ja lounainen kotihoitoyksikkö, Riistavuoren monipuolinen palvelukeskus sekä gerontologisen sosiaalityön yksikkö. Riistavuoren monipuoliseen palvelukeskukseen kuuluvat myös kolme palvelutaloa (Kannelmäki, Hopeatie ja Munkkiniemi).

Toimit yksiköiden päälliköiden esimiehenä sekä sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelujen johtoryhmän jäsenenä. Henkilöstömäärä lännen palvelualueella on noin 800 työntekijää ja budjetti on noin 73 milj. euroa.

Johtajana pääset johtamaan henkilöstöä, taloutta ja toimintaa yhdessä osaavien ammattilaisten kanssa. Toiminnan kehittämisen keskiössä ovat kotona asumista tukevat palvelut, joita kehitetään yhdessä asiakkaiden kanssa.

Odotamme sinulta kykyä strategiseen johtamiseen ja toiminnan kehittämiseen yhdessä henkilökunnan ja yhteiskumppaneiden kanssa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää vahvaa talousosaamista ja taitoa johtaa toimintaa tavoitteiden suuntaan. Johtamisessa painottuu suuren organisaation muutosjohtaminen sekä esimiesten ja henkilöstön sitouttaminen. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta vankkaa kokemusta johtamistehtävistä ikääntyneiden palveluissa sekä yhteistyökykyä ja joustavuutta.

Tarjoamme laaja-alaisen ja mielenkiintoisen näköalapaikan muuntuvassa toimintaympäristössä. Pääset johtamaan ja uudistamaan ikääntyneiden palveluita Stadin sotessa.

Haastattelut järjestetään 28.9. klo 15-18 ja 3.10. klo 16-19. Haastattelujen jälkeen kärkihakijoille tehdään henkilöarviointi.

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Virasta maksettava kokonaispalkka määräytyy Helsingin kaupungin käytössä olevan johdon palkkausjärjestelmän mukaisesti. Kokonaispalkka on 6814,84 euroa/kk. Lisätietoja palkkausjärjestelmästä saa osoitteessa www.helsinkirekry.fi/vaativuusluokitus.

Hakemukset jätetään ensisijaisesti kaupungin sähköiseen rekrytointijärjestelmään osoitteessa www.helsinkirekry.fi > avoimet työpaikat. Tarvittaessa kirjallisen hakemuksen voi jättää osoitteeseen Helsingin kaupungin kirjaamo, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki (käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13). Hakemukset ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Viran kelpoisuusehto on ylempi korkeakoulututkinto, kokemusta johtamistehtävissä sekä suomenkielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä. Työterveyshuollon arvio sisältää huumausainetestin.

Luemme eduksi


6814,84 euroa /kk