(Poistunut julkaisusta)

Palvelualtis ja ratkaisukeskeinen asiakaspalvelija kokoaikaiseen työsuhteeseen Diverseylle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2019
Etsimme asiakkaallemme puhdistustuotteiden ja -laitteiden pariin asiakaspalvelijaa palvelemaan yrityksen yritysasiakkaita puhelimitse ja sähköpostilla. Haemme henkilöä, joka on aidosti innostunut tuottamaan asiakkaille huippuluokan asiakaskokemuksen ja kehittämään yrityksen palvelulähtöisyyttä. Tehtävään valitaan kaksi henkilöä, jotka pääsevät yhdessä luomaan uutta. Jos olet iloisella asiakaspalveluasenteella varustettu ratkaisukeskeinen, oma-aloitteinen ja proaktiivinen henkilö, lue lisää alta ja hae paikkaa heti!
KUVAUS
Academic Work etsii kahta kokoaikaista asiakaspalvelijaa. Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Diversey.
TYÖNKUVA
Pääsääntöiset työtehtäväsi ovat asiakkaiden kyselyihin ja huoltopyyntöihin vastaaminen, neuvonta puhelimitse, palvelupyyntöjen koordinoiminen yhteistyökumppaneiden ja sisäisten sidosryhmien kanssa sekä laskutukseen liittyvät asiat. Työ sisältää myös päivittäisiä toimistorutiineja. Päivittäinen työaika on 8-16.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Palvelupyyntöjen vastaanottaminen puhelimitse ja sähköpostitse
* Tekninen tuki puhelimitse & palvelupyyntöjen välittäminen eteenpäin
* Huoltojen koordinointi yhteistyötahojen kanssa
* Varaosien tilaukset ja toimitukset
* Pakettien vastaanotto ja lähettäminen
* Yleinen asiakkaiden hallinta
* Laskutus

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
* Iloinen ja ratkaisukeskeinen asiakaspalveluasenne
* Innovatiivinen ja toimeen tarttuva työote
* Hyvä annos oppimiskykyä
* Vahva motivaatio juuri tähän tehtävään
* Sosiaalinen luonne


Tähän tehtävään haemme henkilöitä persoona edellä! Edellä olevien lisäksi eduksesi luetaan kokemus vastaavista tehtävistä, SAP-järjestelmän hallinnasta sekä teknisestä osaamisesta.

Muuta tietoa:


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Työmäärä: Kokoaika, 37,5h/viikko
* Kesto: 12 kk
* Sijainti: Helsinki
* Palkka: Sopimuksen mukaan
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Diversey on puhdistus- ja hygieniaratkaisujen markkinajohtaja Suomessa. Diverseyn tavoitteena on suojella ihmisiä ja huolehtia heistä päivittäin, ja yritys tekee tämän tarjoamalla edistyksellisiä ja innovatiivisia puhdistus- ja hygieniaratkaisuja maailmanlaajuisesti asiakkailleen. Diversey on tutkitusti ammattilaisasiakkaiden erittäin korkealle arvostama palveluntarjoaja ja Suomessa alan markkinajohtaja. Suomessa Diverseyn palveluksessa on noin 80 henkiloa ja globaalisti noin 9000.