(Poistunut julkaisusta)

Palvelu- ja majoitusvastaava
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2018
Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivisen ja asiakaspalveluhenkisen palvelu- ja majoitusvastaavan siivouksen opetus- ja ohjaustyöhön Porvoon ja Lapinjärven asiakaskohteisiin.

Työ on määräaikainen (30.9.2018) ja kokoaikainen. Kyseessä on Lapinjärven siviilipalveluskeskuksessa arkisin maanantaista perjantaihin klo 7.00-15.00. Välillä työ voi olla myös muualla Lapinjärvellä tai Porvoossa päivä- tai iltatöitä. iltavuoro on arkisin klo 15-22.00. Palkka on Tes.n mukainen ja niiltä osin kun työ sisältää ohjausta ja opastusta, maksetaan rv-lisä. Työt alkavat 9.2.2018.

Työn kuvaus:
Pääpainotteisesti työ on Lapinjärven siviilipalveluskeskuksessa siivousta sekä siviilipalvelusta suorittavien henkilöiden ohjausta ja opastamista siivoustyöhön ja siivoustyön valvomista. Lisäksi siviilipalvelushenkilöt tulisi ottaa vastaa palvelukseen saapuessa ja majoittaa heidät. Tehdä tupatarkastuksia ja valvoa majoitustilojen luovuttamista kun siviilipalvelushenkilöt lähtevät keskuksesta. Työ voi sisältää myös muiden kohteiden siivousta Lapinjärvellä ja Porvoossa päivä tai iltavuorossa. Työssä käytetään siivouskoneita ja työskennellään itsenäisesti.

Hakijoilta odotamme:
Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä (1-5 vuotta), ja eduksesi katsomme kokemusta siivoustyön ohjauksesta ja opastuksesta. Koska työ sisältää asiakaspalvelua, niin toivomme hakijoilta riittävää suomen kielen taito.
Työssä tarvitaan ajokortti (B) ja auto.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Mia Paarmas, mia.paarmas(at)sol.fi. Hakemukset osoitteeseen www.sol.fi/tyonhakijoille.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.