(Poistunut julkaisusta)

Palvelu- ja kehittämispäällikkö
Linnasmäki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2020
Linnasmäki Oy
Linnasmäki Oy harjoittaa yksilölliseen palvelukulttuuriin perustuvaa majoitus-, kokous ja ravintolatoimintaa Turun kristillisen opiston yhteydessä luonnonkauniilla ja historiallisella paikalla, vain neljän kilometrin päässä Turun keskustasta. Yrityksen toimintaa kuvaavat asiakaslähtöinen, ystävällinen ja palveleva työtapa, tuloksellisuus, aktiivisuus sekä jatkuva toiminnan kehittäminen. Linnasmäki Oy:n liikevaihto vuonna 2019 olin noin 1,8M€. Arvojamme ovat luotettavuus, välittäminen ja yhteisöllisyys.

Etsimme Linnasmäki Oy:n palvelukseen idearikasta ja myynnillistä palvelu- ja kehittämispäällikköä, jonka keskeisiä tehtäviä ovat muun muassa palvelukokonaisuuden yhtenäistäminen ja johtaminen. Palvelu- ja kehittämispäällikkönä toimit ravintolapäällikön, siivoustyönjohtajan sekä vastaanoton ja kokouspalveluiden esimiehenä sekä vastaat asiakasyhteistyöstä ja uusasiakashankinnasta. Osallistut myös yrityksen viestintään ja markkinointiin. Tärkein tehtäväsi on Linnasmäki Oy:n arvojen mukaisen, toiminnallista lisäarvoa tuottavan ja taloudellisesti kannattavan toiminnan kehittäminen. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, muun kielitaidon ollessa plussaa.

 

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen ja vastuullisen työtehtävän
  • Mahdollisuuden kehittää ja kehittyä
  • Arvojemme mukaisen työympäristön

 

Odotamme sinulta:

  • Aiempaa kokemusta ravintola- ja majoitusalalta
  • Kokemusta toimimisesta esimiesasemassa
  • Osaamista myynnin ja markkinoinnin saralta
  • Hyviä asiakkuus- ja yhteistyökykytaitoja sekä halukkuutta vastata myös uusasiakashankinnasta
  • Kirkon työn ja toimijoiden tuntemus katsotaan eduksi

 

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnel rekrytointikonsultti Henna Pöri-Myllyniemi puhelimitse numerosta 044 767 1365. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 5.7.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian.


Puhelin: 024123500 Sijainti: Lustokatu 7