(Poistunut julkaisusta)

Palvelu- ja hallintovastaava
Helsingin aikuisopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Tarjoamme haasteellista ja monipuolista työtä opistomme toimistossa. Tehtävässä pääset tekemään erilaisia asiakaspalvelun, hallinnon ja markkinoinnin tehtäviä. Työhösi kuuluu olennaisesti myös some-kanavien kehittäminen ja sisällöntuotanto, uutiskirjeet, tapahtumien järjestäminen ja verkkosivujen ylläpito ja kehittäminen.

Tehtävän hoitaminen edellyttää asiakaslähtöistä otetta sekä valmiutta tarttua uusiin haasteisiin ajoittain hektisessä toimintaympäristössä. Asiakaspalvelussa kohtaat sekä ulkoisia asiakkaitamme että sisäisiä asiakkaita, kuten opetushenkilökuntaa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, olet aloitteellinen ja pidät niin kasvotusten, sähköpostitse kuin puhelimitse tehtävästä asiakaspalvelutyöstä.

Odotamme sinulta erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito on eduksi (arabia, somalia, venäjä). Tehtävä edellyttää myös hyvää tieto- ja viestintätekniikan osaamista.

Työ on vuorotyötä 8.30 -19 välisenä aikana keskustan eri toimipisteissämme. Työaika on 7,5 tuntia päivässä. Palkkaus määräytyy yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Emme valitettavasti voi vastata tiedusteluihin sähköpostitse. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Kaisa Kainulainen to 18.10. klo 13-14, 09 41500 313.

Hakemusvaatimukset: Hakemus ja ansioluettelo tulee lähettää yhdessä pdf-tiedostossa. Tästä liitetiedostosta on myös löydyttävä täydelliset yhteystiedot (nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, postiosoite). Hakemuksia, jotka on kirjoitettu sähköpostin viestikenttään tai joissa on puutteelliset yhteystiedot tai jotka ovat muussa kuin pdf-muodossa, ei oteta haussa huomioon. Toivomme enintään sivun mittaista hakemuskirjettä ja sivun mittaista CV:tä. Rekrytointiprosessissa meitä avustaa konsultti Tertta Paananen. 

Lähetä hakemus tehtävään osoitteeseen: hallinto@helao.fi perjantaihin 19.10. 2018 mennessä.