(Poistunut julkaisusta)

Palvelinpuolen asiantuntija
Wisdomic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.11.2020

Hei sinä, joka etsit mielenkiintoista työtehtävää Windows-palvelimien ja monipuolisien IT-projektien parista, tässä voi olla tilaisuutesi! Etsimme nyt asiakkaallemme Wisdomic Oy:lle palvelinpuolen asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan moniasiakkuusympäristöjen palvelin- ja konesaliprojekteista. Kyseessä on suorarekrytointi ja työsuhteen virallisena työnantajana tulee toimimaan Wisdomic Oy.

Mitä?

Etsimämme asiantuntija tulee työskentelemään Wisdomic Oy:n projektinhallinta tiimissä tehden yhteistyötä tiiviisti kokeneiden projektipäälliköiden ja arkkitehtien kanssa. Pääset vastaamaan moniasiakkuusympäristössä erilaisista kehitysprojekteista, aina niiden suunnittelusta, määrittelyyn sekä myös toteutukseen. Projektit voivat liittyä esimerkiksi erilaisiin palvelinympäristöihin, tietoturvaan, konesalijärjestelmiin sekä Microsoftin julkisen pilven palveluihin. Työtehtävät hoidetaan pääsääntöisesti arkipäivisin toimistoaikojen puitteissa toimistolta käsin. Wisdomicin toimisto sijaitsee Vantaan Aviapoliksessa, mutta työtä pystyy tekemään tarvittaessa muistakin kaupungeista käsin kattavilla etätyöskentelyvälineillä. Työ kuitenkin sisältää satunnaisesti asiakkaan tiloissa työskentelyä ja edellyttää myös säännöllistä käyntiä Vantaan toimistolla.

Mikä yritys?

Wisdomic on suomalainen yritysten IT-kumppani, joka auttaa, tukee ja opastaa asiakkaitaan digitalisaation polulla. Wisdomicin palveluihin kuuluvat asiantuntija-, pilvi- ja käyttäjätukipalvelut sekä laitemyynnin ratkaisut. Yritys on tarjonnut IT-kokonaispalvelua jo lähes 20 vuoden ajan, ja pitkä matka on tuonut mukanaan valtavan määrän osaamista, jota hyödynnetään asiakkaille tuotetuissa palveluissa. Wisdomic on yrityksenä juuri sopivan kokoinen voidakseen tuottaa palvelut joustavasti, mutta riittävän laaja-alaisesti.

Kenelle?

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on useamman vuoden kokemus erilaisista projekteista palvelin- ja pilviympäristöissä sekä aitoa kiinnostusta kehittyä urallasi edelleen. Käyttäjätuki, korkeamman tason muutokset sekä vikatilanteiden ratkominen on sinulle entuudestaan tuttua. Tehtävässä korostuu palvelinten käyttöjärjestelmäpuolen osaaminen, mutta katsomme myös rautapuolen kokemuksen eduksi. Isoksi plussaksi katsomme myös aikaisemman kokemuksen konesalimigraatioista.

Toivomme, että asiakasrajapinnassa sekä tiimissä työskenteleminen yhdessä kollegoiden kanssa on sinulle luontevaa ja mieluisaa puuhaa. Olet itseohjautuva, oma-aloitteiden ja vastuuntuntoinen työssäsi ja uskallat tarttua entuudestaan tuntemattomiinkin ongelmiin. Pysyt rauhallisena ja johdonmukaisena myös kiireen alla ja pystyt viemään isojakin kokonaisuuksia maaliin saakka. Tehtävä edellyttää soveltuvaa IT-alan koulutusta sekä hyviä dokumentointitaitoja. Lopullinen työrooli muotoutuu hakijan osaamisen ja vahvuusalueiden mukaan.

Teknologioita, joita muun muassa käytetään Wisdomicilla:

 • Microsoft Windows- palvelimet
 • Active Directory ja Group Policy Management
 • Microsoft O365 ja Azure
 • Palvelinvirtualisointi
 • Konesali-infrastruktuurit
 • Linux-palvelimet

Tarjoamme sinulle:

 • mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä
 • nykyaikaisen työympäristön ja modernit työvälineet
 • asiantuntevan, kannustavan ja auttavan työyhteisön
 • mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä IT-alan ammattilaisena Wisdomic-Akatemiassa
 • vakituisen työsuhteen sekä kilpailukykyisen palkan
 • hyvät edut mm. työterveys, sairaskuluvakuutus, Edenred virike- ja lounasedut

Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen työsuhde, ja työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytointia hoitaa Barona IT Oy ja siten jos sinulla nousee tehtävään liittyen kysymyksiä, voit olla yhteydessä Baronan rekrytointikonsulttiin, Noora Partalaan.