(Poistunut julkaisusta)

Palvelinasiantuntija - Decens Oy
Decens Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Etsimme nyt asiakkaallemme Decens Oy:lle Tampereelle

Palvelinasiantuntijaa

Decens Oy:n viihtyisät toimitilat sijaitsevat Ruskossa, Tampereella. Tehtävä on kokoaikainen (37,5 h/vk) ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Barona IT hoitaa tehtävän hakuprosessin ja valittu henkilö rekrytoituu suoraan Decens Oy:lle.

Kuulostavatko termit VMware, Hyper-V ja Group Policy tutuilta?

Haemme nyt palvelinasiantuntijaa mielenkiintoiseen ja monipuoliseen rooliin Decens Oy:lle. Sinun ei välttämättä tarvitse olla palvelinguru, vaan nyt sinulla on mahdollisuus kasvaa sellaiseksi!

Palvelinympäristö koostuu sekä Windows että Linux -virtuaalipalvelimista. Päivittäisessä tekemisessä olet mukana palvelinten asennustehtävissä, ylläpitotöissä, tunnushallintaan (AD) liittyvissä hallinta- ja vianselvitystehtävissä sekä erilaisten varmistuksien parissa. Tehtävässä sinulle tarjoutuu mahdollisuus työskennellä osana asiantuntevaa ja menestyvää organisaatiota, jossa myös panostetaan työntekijöiden viihtyvyyteen. Lähitiimisi muut asiantuntijat tukevat sinua työssäsi.

Toivomme sinun olevan työelämässä oma-aloitteinen henkilö, joka pystyy myös itsenäiseen työskentelyyn. Jos sinulla on IT-alan korkeakoulututkinto ja omaat muutaman vuoden kokemuksen palvelinympäristöstä tai sinulla on vahva harrastuneisuus serverien pyörittämisestä, niin laita hakemuksesi rohkeasti tulemaan!

Decens Oy on tamperelainen IT-palveluita tuottava yhtiö, joka on kokonaan työntekijöidensä omistama. Työntekijöitä meillä on n. 70 ja toimipaikkoja viidellä eri paikkakunnalla. Panostamme hyvään palveluun ja asiakastyytyväisyytemme onkin erittäin korkea. Asiakkaiden lisäksi myös työntekijämme ovat tyytyväisiä - keskimääräinen työssäoloaika yrityksessämme on noin kuusi vuotta. Pyrimme jatkuvasti sitouttamaan työntekijöitämme tarjoamalla mahdollisuuksia kouluttautua ja kehittyä kannustavassa työympäristössä. Tarjoamamme työsuhde-etuudet ovat myös erittäin kilpailukykyisiä.

Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan sinua, voit olla yhteydessä lisätietojen kysymiseksi Mikko Saareen (mikko.saari@barona.fi). Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan tehtävään jo nyt. Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa.