(Poistunut julkaisusta)

PALOVARTIJOITA
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Etsitään palovartijoita työmaalle

Asiakasyrityksemme etsii pitkään työsuhteeseen palovartijaa heinäkuulta joulukuulle Lahdessa sijaitsevalle työmaalle. Joulutauon jälkeen homma jatkuu.

Työnkuvaan kuuluu työmaan tulityövartiointi ja jälkivalvonta. Hakijalla on oltava voimassa oleva tulityökortti ja työturvallisuuskortti. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus tulityövartioinnista, sekä mahdollinen VPK-toiminta.

Työajat ovat ma-ke klo 7-19 ja to 7-11.

Haku päättyy sopivan henkilön löydyttyä.

Palkkaus Teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaan.

 

----------

Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ja CV:si, sekä valokuvasi ja veronumerosi sivujen kautta tai suoraan sähköpostilla osoitteeseen jukka.ahman@smilepalvelut.fi.

Jukka Åhman
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut
050 438 0113
jukka.ahman@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi