(Poistunut julkaisusta)

Palovahteja viikonloppuvuoroihin
Metsä Fibre Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

Metsä Fibre Oy
Metsä Fibre on johtava puupohjaisten biotuotteiden, kuten sellun, sahatavaran, biokemikaalien ja bioenergian, tuottaja. Valmistamme sellua ja muita biotuotteita neljällä tehtaalla Suomessa. Sahatavaratuotteita valmistamme viidellä sahalla Suomessa ja yhdellä sahalla Venäjällä. Tuotteemme tunnetaan korkeasta laadusta, jonka perustana ovat pohjoisen puun ainutlaatuiset ominaisuudet.

Metsä Fibre kuuluu suomalaiseen metsäteollisuuskonserni Metsä Groupiin. Metsä Fibren omistavat emoyhtiö Metsäliitto Osuuskunta, Metsä Board ja Itochu Corporation.

Toimenkuva
Etsimme nyt palovahteja viikonloppuvuoroihin Metsä Fibrelle Vilppulaan. Työtehtäviin kuuluu nimen mukaisesti tulityökohteissa palovahtina toimimista. Tehtävänäsi on siis huolehtia, että tulityökohteet ovat siistissä ja ohjeiden mukaisessa kunnossa ennen tulitöiden alkamista, sekä valvoa kohteita tulityön ja taukojen aikana. Työpäivät sijoittuvat pääasiassa lauantaipäiviin klo 6-16.30 välille. Tehtävään annetaan kattava perehdytys.

Odotamme sinulta
Odotamme sinulta reipasta asennetta ja tarkkaavaista työotetta. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Työ soveltuu erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle (edellytämme hakijoilta kuitenkin vähintään 16-vuoden ikää)! Tehtävään vaaditaan voimassa olevat työturva- ja tulityökortit. Tarvittaessa korttikoulutukset järjestetään tehtävään valituille henkilöille.

Muut tiedot
Kiinnostuitko? Jätä hakemus osoitteessa www.eezy.fi/tyopaikat ja lisää mukaan myös CV sille varattuun kohtaan. Olethan nopea, sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana. Tarvittaessa voit olla yhteydessä ja laittaa hakemuksen sähköpostilla osoitteeseen jasmin.jokinen@eezy.fi.

Kesto
Keikkatyö

Lisätietoja
Jasmin Jokinen, jasmin.jokinen@eezy.fi, 0505150708

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 01.10.2020 mennessä.