(Poistunut julkaisusta)

Palovahteja viikonloppuvuoroihin
Metsä Fibre Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019
Metsä Fibre Oy
Toimenkuva
Etsimme nyt palovahteja viikonloppuvuoroihin Metsä Fibrelle Vilppulaan. Työtehtäviin kuuluu nimen mukaisesti tulityökohteissa palovahtina toimimista. Tehtävänäsi on siis huolehtia, että tulityökohteet ovat siistissä ja ohjeiden mukaisessa kunnossa ennen tulitöiden alkamista, sekä valvoa kohteita tulityön ja taukojen aikana. Työpäivät sijoittuvat pääasiassa lauantaipäiviin klo 6-16.30 välille. Tehtävään annettaan kattava perehdytys.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta reipasta asennetta ja tarkkaavaista työotetta. Aikaisempi työkokemusta vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Työ soveltuu erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle (edellytämme hakijoilta kuitenkin vähintään 16-vuoden ikää)! Tehtävään vaaditaan voimassa olevat työturva- ja tulityökortit. Tarvittaessa korttikoulutukset järjestetään tehtävään valituille henkilöille.
Muut tiedot
Kiinnostuitko? Jätä hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja linkitä se tähän työpaikkaan. Lisää mukaan myös CV sille varattuun kohtaan. Olethan nopea, sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana.
Kesto
keikkatyö
Lisätietoja
Vilma Ahola, vilma.ahola@vmp.fi, 040 3075202
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 10.11.2019 mennessä.