(Poistunut julkaisusta)

Palovahteja Kyröön - kesätyö
Metsä Fibre Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2018
Metsä Fibre Oy
Metsä Group on suomalainen, kansainvälisillä markkinoilla toimiva metsäteollisuusyritys. Metsä Group toimii noin 30 maassa, tuotantolaitoksia konsernilla on kahdeksassa maassa. Pystymme tarjoamaan mielenkiintoisia työtehtäviä eri alojen osaajille, koska liiketoimintamme kattaa puun koko arvoketjun metsästä lopputuotteiksi.
Toimenkuva
Kesäkelit vielä antavat odottaa itseään, mutta me jo täällä etsimme kesätöihin palovahteja. Palovahdin työhön kuuluu nimensä mukaisesti tulityökohteissa palovahteina olemista. Palovahtina tehtävänäsi on huolehtia, että tulityökohde on siistissä ja ohjeiden mukaisessa kunnossa ennen tulitöiden alkamista sekä valvoa kohdetta tulityön- ja taukojen aikana.

Työt alkavat heinäkuun ensimmäisellä viikolla kestäen heinäkuun loppuun saakka. Koulutus tehtävään on jo vkolla 26. Tässä työssä on mahdollisuus myös syksyn ja talven aikana tehdä keikkatyötä silloin tällöin. Työtä tehdään vuoroviikon niin aamu kuin iltavuoroissa.
Odotamme sinulta
Tehtävään on hyvä perehdytys, mutta aiempi vastaava kokemus on eduksesi. Tehtävässä vaaditaan tarkkuutta ja vastuuntuntoa sekä 18 vuoden ikää ja hyvää suomen kielen taitoa. Työturva ja tulityökortit ovat tehtävässä pakollisia, mutta jos ne sinulta vielä puuttuvat niin koulutus siihen järjestyy vkolla 26. Työpaikan sijainnista johtuen oman auton käyttömahdollisuus helpottaa huomattavasti töihin kulkemista.
Muut tiedot
Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemuksesi tehtävään oheisesta linkistä - kesä on täällä ennen kuin huomaammekaan joten toimi jo tänään. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.
Kesto
27.7.2018 saakka
Lisätietoja
Aivi Elo, Aivi.Elo@vmp.fi, 040 307 5014
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.06.2018 mennessä.