(Poistunut julkaisusta)

Paloturvatekniikan palvelupäällikkö
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2018

Kiinteistötekniikan alalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Etsimme nyt ammattilaistiimiimme sopivaa

Paloturvatekniikan palvelupäällikköä

vakituiseen työsuhteeseen Imatra - Lappeenranta seudulle. Palvelupäällikön roolissa toimit tulosvastuullisena tiiminvetäjänä ja vastaat asiakkuuksien erinomaisesta hoitamisesta. Asiakaslähtöisyys sekä osaava ja tyytyväinen henkilökunta ovat menestyksemme avaintekijöitä ja samalla esimiestyösi tärkeimmät kulmakivet. Palvelupäällikkönä tehtäviisi kuuluu myös toiminnan kehittäminen.

Sinulta odotamme osaamista sprinkleri ja-/tai paloimoitintekniikasta ja kokemusta esimiestehtävistä. Osaaminen palokatkoista ja alkusammutuskalustosta katsotaan eduksi. Lisäksi sinulla on kokonaisymmärrys turvallisuustekniikasta. Henkilönä olet oma-aloitteinen ja kehityssuuntautunut. Sinulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot ja olet palvelu- ja myyntihenkinen.

Tarjoamme sinulle itsenäisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn missä todella pääset vaikuttamaan. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä!

Täytä hakemuksesi viimeistään 10.5. mennessä alla olevan linkin kautta. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan saat lisätietoja tehtävästä aluejohtaja Tuomas Pitkäseltä, puh. 040-1804320. Tuomas on parhaiten tavoitettavissa 25.4 klo 13-16 ja 7.5 klo 15-18.