Paloturvallisuusasiantuntija, L2 Paloturvallisuus Oy
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021
Etsimme paloturvallisuusasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen L2 Paloturvallisuus Oy:lle joko Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle, Kuopioon tai Ouluun. Mikäli olet oma-aloitteinen ja hyvät kommunikointitaidot omaava henkilö, jolla on intoa päästä kehittämään ammattitaitoaan matalahierarkisessa ja innovatiivisessa yrityksessä, tämä saattaa olla unelmatyöpaikkasi! L2 Paloturvallisuus tarjoaa loistavien työsuhde-etujen lisäksi energisen ja avoimen työskentelyilmapiirin, joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden.
KUVAUS
L2 Paloturvallisuus Oy yhdistyi keväällä 2020 yrityskaupan kautta Jensen Hughesiin. Jensen Hughes on maailman suurin paloturvallisuuden, riskienhallinnan ja yritysturvallisuuden palveluja tarjoava toimija. Tässä roolissa pääsetkin seuraamaan yrityksen kansainvälistä toimintaa näköalapaikalta ja kehittämään itseäsi mielenkiintoisten työtehtävien parissa.

Tarjoamme:


* Position maailman suurimmassa paloturvallisuuden, riskienhallinnan ja yritysturvallisuuden palveluja tarjoavassa yrityksessä
* Kattavan perehdytyksen ja työkavereiden tuen
* Joustavat työajat ja -sijainnit
* Nykyaikaisen työvälinekannan ja valinnan vapauden
* Kannustavan bonusjärjestelmän ja hyvät työsuhde-edut (mm. lounas-, kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä kattavat vakuutukset)
* Mahdollisuuden kehittyä paloturvallisuuden asiantuntijaksi mielenkiintoisella alalla, kansainvälisesti verkostoituneessa huipputason yrityksessä

TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä työskentelet erilaisissa rakennusprojekteissa paloturvallisuuden asiantuntijana. Projektit vaihtelevat rivitalon paloteknisestä suunnittelusta kauppakeskuksiin, palo-ovilausunnoista riskianalyyseihin ja turvallisuussuunnitelmista lainsäädännön valmisteluun. Vastuullesi kuuluu muun muassa palotekninen suunnittelu, dokumentointi, asiakas- ja viranomaisneuvottelut sekä lausuntojen tekeminen. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja pääset työskentelemään liikkuvassa tehtävässä sekä itsenäisesti, että hankkeiden muiden suunnittelijoiden tukena.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutustausta (esimerkiksi tekninen tai rakennuspuolen AMK/DI) ja vahva kiinnostus paloturvallisuusasioita kohtaan. Paloasiantuntijan työssä päivät ovat monipuolisia ja vaihtelevia, joten tehtävässä menestyminen edellyttää organisointikykyä ja joustavuutta. Oma-aloitteisuus on tässä liikkuvassa ja itsenäisessä työtehtävässä tarpeen, joten arvostamme sitä ominaisuutta sinussa. Tehtävässä työskentelet yhteistyössä viranomaisten ja rakennuttajien kanssa, joten sinulla tulee olla erinomaiset kommunikointitaidot niin suomeksi kuin englanniksikin. Tämän lisäksi tulet helposti toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja omaat loistavat neuvottelutaidot.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutustausta
* Kiinnostus paloturvallisuusasioita kohtaan sekä halu oppia
* Hyvät organisointitaidot ja joustava työskentelyote
* Oma-aloitteinen asenne
* Erinomaiset kommunikointi- ja neuvottelutaidot suomeksi ja englanniksi
* Ajokortti, sillä työ on liikkuvaa


Aiempi työkokemus suunnittelu- tai palotarkastajan tehtävistä ja VPK-kokemus katsotaan huomattaviksi eduiksi.

Muuta tietoa:


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Työmäärä: Kokoaika, joustavat työajat
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Helsinki, Turku, Tampere, Kuopio tai Oulu
* Yhteystiedot: Academic Work vastaa tästä rekrytointiprosessista asiakasyrityksemme puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
L2 Paloturvallisuus Oy on 1998 perustettu johtava paloturvallisuuden suunnittelu- ja konsultointiyritys. L2:n edelläkävijyys perustuu pitkään käytännön kokemukseen, vahvaan teoreettiseen taustaan ja laajaan verkostoon. Tyypillisimmät toimeksiannot liittyvät rakennusten paloturvallisuussuunnitteluun ja riskienhallintaan, mutta asiantuntemus kattaa myös muut paloturvallisuuden osa-alueet. Lue yrityksestä lisää täältä!

Tietoa Jensen Hughesista

Jensen Hughes on kansainvälinen johtaja turvallisuuden ja riskienhallinnan suunnittelu- ja konsultointialalla. Päivittäin yli 1 400 insinöörin, konsultin ja tutkijan muodostama tiimi yli 90 toimipisteessä maailmanlaajuisesti kehittää ja toimittaa kansainväliselle asiakaskunnalleen innovatiivisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja. Palveluvalikoimaan kuuluu paloturvallisuussuunnittelu, paloturvallisuusjärjestelmien suunnittelu ja analysointi, turvallisuuskonsultointi, palontutkinta ja palotutkimus, riskienhallinta ja -analysointi, tuotekehitys ja -testaus sekä tarkastus ja auditointipalvelut. Gryphon Investorsin portfolioon kuuluva Jensen Hughes on toteuttanut yli 40 000 projektia kaikilla toimialoilla rakennusteollisuudesta avaruusteknologiaan. Lisää tietoa löytyy täältä!
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427284
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Eri Paikkakunnat