Paloturvallisuuden projektipäällikkö Vantaalle
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Oletko paloturvallisuusalan rautainen ammattilainen?

 

ASIAKKAAMME HAKEE PALOTURVALLISUUDEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ VANTAALLE

Tulet vahvistamaan kannattavan ja kasvavan yrityksen paloturvallisuusalan projekteja. Vastaat liiketoimintayksikön asiakasprojektien onnistumisesta niin sisällön, aikataulun, laadun kuin myös budjetin osalta. Johdat aktiivisesti projekteja, vastaat tavoitteiden selkeydestä, resursoit, valvot ja raportoit liiketoiminnan johdolle. Projektipäällikkönä toimit esimiehenä alueesi nimetyille huoltoasentajille ja järjestelmäasiantuntijoille.

Odotamme sinulta vahvaa osaamista ja kokemusta eri paloilmoitinjärjestelmistä, alan lainsäädännön ja määräysten tuntemista, teknistä kuvanlukutaitoa, kykyä johtaa ja organisoida, kykyä itsenäiseen prosessien mittaamiseen ja kehittämiseen, hyvää paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä, hyviä sosiaalisia taitoa ja yhteistyökykyistä asennetta ja halua toimia esimiehenä. Työssä menestymissä eduksi on aiempi kokemus esimiehenä toimimisesta, perusymmärrys liiketoiminnan kannattavuudesta ja oman yksikön kyvystä vaikuttaa siihen sekä CADS/Autocad osaaminen. Työ edellyttää nuhteetonta taustaa ja ajokorttia.

Tulet työllistymään suoraan asiakkaallemme kannattavaan ja kasvavaan yritykseen jossa puhalletaan yhteen hiileen ja arvostetaan avointa, reilua ja joustavaa ilmapiiriä. Saat kilpailukykyisen palkan ja hyvät henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Siinä tapauksessa, jätä hakemuksesi verkkosivujemme www.amiko.fi kautta palkkatoiveesi kera ja nappaa itsellesi uusi mielenkiintoinen työpaikka ja mahdollisuus kehittyä urallasi! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon henkilöstökoordinaattori Jani Nyman, p. 050 367 0432, jani.nyman@amiko.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1428055
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa