Paloturvallisuuden järjestelmäasiantuntija
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Hei sinä paloturva-alan järjestelmäasiantuntija! Kiinnostaako mielenkiintoinen ja monipuolinen työ paloturva-alan aallonharjalla?

 

HAEMME PALOTURVALLISUUDEN JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA VANTAALLE

Työnkuvaasi kuuluu paloturvajärjestelmien asennus-, huolto- ja ylläpito eri kohteissa. Odotamme sinulta työkokemusta paloturvallisuusalalta, tarkkuutta, osaamista paloilmoitin-, savunpoisto ja turvavalojärjestelmistä, kykyä itsenäiseen ja suunnitelmalliseen työskentelyyn muuttuvissa olosuhteissa, teknistä ongelmanratkaisukykyä sekä asiakaspalvelualttiutta. Eduksi työssä on sähköalan koulutus, monipuolinen laitetuntemus eri toimittajien paloilmoittimista ja savunpoistosta, CADS/Autocad osaaminen, reipas myynnillinen asenne ja halu kehittyä työssä. Työ edellyttää nuhteetonta taustaa ja ajokorttia.

 Pääset työskentelemään pääasiassa pääkaupunkiseudulla laajasti paloturva-alan huipulla yrityksessä jossa arvostetaan avointa, reilua ja joustavaa ilmapiiriä sekä positiivista henkeä. Tarjoamme myös erittäin kilpailukykyisen palkkauksen ja vakituisen työn.

 Kiinnostuitko? Siinä tapauksessa, jätä hakemuksesi verkkosivujemme www.amiko.fi kautta palkkatoiveesi kera ja nappaa itsellesi uusi mielenkiintoinen työpaikka ja mahdollisuus kehittyä urallasi! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon henkilöstökoordinaattori Jani Nyman, p. 050 367 0432, jani.nyman@amiko.fi

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1428059
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa