Paloturva-asentaja
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2021

Etsimme nyt PALOTURVA-ASENTAJAA  Nesteen jalostamolle Porvoon Kilpilahteen. 


Tehtävässä vastaat paloturvalaitteistojen asennus-, huolto- ja korjaustehtävistä Nesteen jalostamolla, Kilpilahden teollisuusalueella. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville ja aamuvuoroon, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen sekä päivystysvalmiutta.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva ammattikoulutus, sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä mielellään useamman vuoden ajalta. Tunnet yleisimmät taloautomaatiojärjestelmät, olet toiminut teollisuusympäristössä sekä pystyt työskentelemään itsenäisesti. Toivomme, että olet joustava ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Tehtävässä menestymimsen edellytyksiä on hyvä peruskunto, ajan tasalla olevat tietotekniset taidot, B- ajokortti ja suomen kielen taito.  


Tehtävään valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle.


Miksi juuri meille töihin? 
Meille on kunnia asia olla turvallinen työnantaja, joka noudattaa sopimuksia ja maksaa palkat oikein sekä ajallaan. Tuemme henkilöstömme vapaa ajan hyvinvointia tarjoamalla jokaiselle ISS:läiselle liikunta ja kulttuuriedun. Olemme myös neuvotelleet erilaisten yritysten kanssa tuote ja palvelualennuksia ISS:läisten hyödynnettäväksi.


Hae tehtävään oheisen linkin kautta 31.10.2021 mennessä. Liitäthän mukaan ansioluettelosi


ISS Palvelut luo tiloja, joissa on hyvä olla. Teemme maailmasta toimivan asiakkaalle suunnitellulla kokonaispalveluratkaisulla. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä. 

Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot