(Poistunut julkaisusta)

Paloturva-asentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2020
Etsimme nyt PALOTURVA-ASENTAJAA pääkaupunkiseudulle, huolto- ja viankorjaustöihin.

Haemme asiantuntevaan joukkoomme lisävahvistusta pitämään huolta pääkaupunkiseudulla sijaitsevien asiakaskohteidemme paloturvallisuudesta ja turvallisesta työympäristöstä. 

Työssäsi vastaat paloturvallisuuslaitteistojen huolto-, kunnossapito- ja korjaustöistä, kuten käsisammuttimista, pikapaloposteista, savunpoistojärjestelmistä, väestönsuojista, sprinklerijärjestelmistä ja palokatkojen asennuksista. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 7-15.30 välille, mutta toivomme sinulta joustoa työajoissa. Työnantajana joustamme myös tarvittaessa. 


Tehtävä edellyttää vähintään muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä, sekä alan koulutusta talotekniikan, sähköasennuksen tai automaation parista. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus paloturvallisuuslaitteiden käytöstä.


Arvostamme oma-aloitteellisuutta ja palvelualttiutta asiakkaan tiloissa ja kohtaamisissa, sekä halua kehittyä ja oppia mahdollisesti uutta. Tehtävässä tarvitset hyvää suomen kielen taitoa, ajantasaisia IT-taitoja sekä hyvää fyysistä peruskuntoa. Päästäksesi liikkumaan joustavasti työskentelyalueella tarvitset myös B-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden.


Tarjoamme mielenkiintoisen työn, asiantuntevan tiimin tuen ja loistavan tiimihengen, kiinteistöjen ylläpitopalvelualan johtavassa yrityksessä. ISS Palvelut tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia kouluttautua sekä edetä urallasi. 

Hae tehtävään täyttämällä hakemuksesi CV:n kera oheisen linkin kautta. Hakuaika päättyy 17.1.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.


ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten kiinteistöjen teknisiä huoltopalveluita, korjauspalveluita ja uudistamishankkeita. Toimimme ympäri Suomen ja hyödynnämme palvelussamme mobiileja työkaluja, jotka tekevät toiminnastamme joustavaa. Asiantuntija-, ympäristö- sekä energia- ja ekotehokkuuspalvelut ovat keskeinen osa tarjontaamme. Teknisissä palveluissa työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi kylmä-, LVV- ja IV-tekniikan taitajia. Yhdessä varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. Haemme yksikköömme säännöllisesti uusia, ammatistaan innostuneita ja ammattilaisuuttaan jatkuvasti kehittämään pyrkiviä osaajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet. Meillä voit kouluttautua vaikkapa insinööriksi omassa korkeakouluohjelmassamme!