(Poistunut julkaisusta)

Paloturva-asentaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019

Asiakasyrityksemme on kiinteistön rakennuttajan, isännöitsijän ja huoltohenkilöstön luottokumppani sähköisessä paloturvallisuudessa. He ovat yksi Suomen suurimmista TUKES:in hyväksymistä paloilmoitinliikkeistä ja osa isompaa yrityskokonaisuutta työllistäen valtakunnallisesti yli 80 henkilöä.

Palveluvalikoimaan kuuluvat sähköisen paloturvallisuuden kokonaisratkaisut kohdesuunnittelusta asennuksiin ja ylläpitotarkastuksiin sekä paloilmoittimen huollot. Yrityksen vahvuuksiin kuuluu 10 vuoden laaja käytännön kokemus palohälytysratkaisuista, helppo tavoitettavuus sekä nopea reagointi muutos- ja häiriötilanteissa.

Haemme Uudenmaan alueelle asentajaa paloturvallisuusjärjestelmien asennus- ja huoltotehtäviin.

Tehtävän suorittaminen edellyttää aikaisempaa työkokemusta (esim. paloturvallisuus-, LVIS- sähkö). Eduksi luetaan hyvä sammutusjärjestelmien tuntemus: hallitset paloilmoittimet, opasmerkkivalot ja savunpoistojärjestelmät. Arvostamme myös kädentaitoja sekä halua oppia uutta.

Luonteeltasi olet ulospäinsuuntautunut ja vastuuntuntoinen tiimipelaaja. Kykenet työskentelemään myös itsenäisesti. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot. Englannin kielen taito on eduksi. 

Jos olet hakemamme henkilö, haethan tehtävää sivuillamme https://amiko.fi/avoimet-tyopaikat/ .

Haastattelut ovat jo käynnissä hakuaikana, tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.